מהורהר קצת...

• פותח הנושא ELP
  • פורסם בתאריך

ELP

New member
מהורהר קצת...

ותוך כדי הרהור הצלחתי לשלוף כמה אותיות ולצרפם למילים שמאוחר יותר צורפו למשפטים שקצת מביעים את התסכול שלי
בנות בוכות בכל מקום מותר להן לבכות לבנים אסור אז אני משתוקק בשקט, בפנים לבכות כמו הבנות שיער ארוך מתנדנד עצמות לחיים סמוקות הבכי שורף בפנים כי זה אסור לבנים.

מותר לבכות, ואף רצוי...

אני עושה זאת הרבה בימים האחרונים....זה לא מעלים את הבעיות....זה לא פותר אותן...ואף לא מקהה את התחושות...פרט לאחת...את התחושה של הרצון לבכות. אז אם אפשר בקצת בכי להוריד מועקה אחת מהלב, בכה, שחרר, תן למעיין לזרום... מותר גם לבנים לבכות...

Liroy26

New member
מותר, רצוי ואף חשוב!

ותמיד תזכור שבשבילך יש לך אותנו! בשביל זה יש חברים!

guy1974

New member
הנה אני ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

גם בנים (לפחות בתעודת זהות רשום זכר
) בוכים! יש כאילו שחושבים שבנים שבוכים זה מרגש (קיצ´י קצת לא?) תוציא את זה! תצעק את זה! תשתולל על זה! לא בריא לשמור בבטן וסוד קטן: כרית (זאת שיישנים עליה), מנסיון, יודעת להקשיב טוב היא לא ביקורתית, היא אוזן קשבת, היא מוכנה לספוג צעקות, קללות ובכי אז לך על זה.... תהנה

ELP

New member
../images/Emo23.gif אני חשבתי שלכרית

יש שימוש אחר
בכל אופן נזכרתי עכשיו במשהו מילדותי, כשהייתי קטן ובכיתי אז אבא שלי היה בא אלי ואומר לי "מה אתה בוכה אתה אישה?" וסוטר לי ואז תמיד הייתי מדמיין איך אני ליידי שסוטרים לה והאביר עם השריון המסוקס בא לעזרתה(כבר אז חייתי באגדות) אבל היה אסור לי להמשיך לבכות כי אז הייתי חוטף יותר, מגיל 8 בערך ההורים שלי לא ראו אותי בוכה.

EyeSeeYou

New member
לפעמים הים סוער ואין גלים

גם אתה לפעמים... ומחר תזרח השמש מבעד לעננים ותרגיש יותר טוב..." (נו למי עוד יש ציטוט משיר?)

למעלה