מהותי ואולי רק לי

come undone

New member
מהותי ואולי רק לי

יש לך מושג ולו קל למה אני כועס? לא זה לא בגלל שמועות שרצות איתן אני מתמודד מזה תקופה ומנסה להתעלם עד כמה שזה אפשרי ואחרונה זה הגיע מכל פינה הכעס נובע מאי לקיחת אחריות אישית הכעס נולד מכך שאת מכריזה שוב ושוב שעליי לתת לך להיות איתי לצידי כי את בעדי ואת הכי אמינה והכי חברה תסלחי לי חברה לא היתה עומדת מהצד ושותקת כמו שאת נוהגת והיום שוב שתקת אז אמרת שאין לך כוונה לבזבז את כוחותייך על משהו שולי אבל זה לא שולי לי! אני עומד שם ולכרגע אני זקוק לשם הזה לשקט שלי להתחזקות שלי ובשניה אחת את מבטלת הכל בהנף יד והכי נורא שאחרי שבאתי ואמרתי והרי את אמרת לי מליון פעם תאמר לי גם כעס שלך אל תחזיק אותי הנה לא החזקתי אז ברחת לך לאמירה שאיבדת את המצב רוח ונעלמת עם הדמעות אני! חצי יום יושב ושובר את הראש בתהייה מה עלי לעשות ובצפיה לתמיכה מוחלטת ממך ואז חוטף דלי מים קרים מתברר שאני זקוק לך גם לכאורה שזה אולי מבחינתך משהו לא מהותי את לא קיימת פשוט איננה אני לא כותב את הדברים לפגוע בך זו ההרגשה שלי התחושות איתם אני מסתובב אם היה מצב הפוך לא הייתי מהסס לרגע אחד איתך לכל הדרך תמיכה רחבה את כל הגב ונלחם בשביל משהו שבו את אומרת לי שלך זה הציק או הפריע אז אמרתי לך הלילה שאני מאוכזב כן אני כזה כעת עוד יותר כי הלכת לך עם המצב רוח והותרת אותי מאחור שוב תוהה אם זו אהבה לא אמורים להיות קשובים גם לצד האחר? ואם זו אהבה וכן אני לא טלית שכולה תכלת לא אומר שאני הקל בבני אדם אבל במה שקשור תמיכה שלי בך יש לך אותה ב100% למה אני היום לא הרגשתי ממך את זה?

fucktheworld

New member
אמרתי לך לשלוח לי לאי מייל?

כנראה שבאמת חשוב מה אנשים חושבים או אומרים-לך לי לא חשובים פה 99% ולכן גם מה שהם אומרים. אני לא אדם של ריב לא אריב עם אחרים. הרבה פעמים "חברות שלך" הכעיסו אותי ולא עמדת מאחוריי ולא בטיח. תרגיע את עצמך, או שתעשה משהו כבר בשביל לא לחוש את כל מה שאתה חש. אני משוחחת איתך כרגיל אתה מחפש מיתחת לאדמה דברים.. אין לי כל כך כוחות לדברים החשובים אז בטח ובטח לא לזה. מתמודדת עם עצמי בקושי, כל מה שאמרתי לך ותקרא שוב ושוב הכל! זה היה בעדך בעד שתצא מזה ותחשוב חיובי, יותר מזה אדם לא יכול לעשות.. השאר זה שלך החלטה שלך ללכת עם כעסים ומרירות כאשר יש חשוב יותר מכך. אל תצפה ממני לריב עם בני אדם פה , אני נכנסת לפה לצחוק להנות ואם אין את זה אז אני בוהה. זה הכל. בחרת להתאכזב... אני מזמן מאוכזבת.

למעלה