מהות הטיפול והתירגול?

• פותח הנושא avi9
  • פורסם בתאריך

avi9

New member
מהות הטיפול והתירגול?

מאחר ולא הייתי בטיפול מכל סוג שהוא ,וכמוני רבים.ואלה שהיו,מדברים על חשיבות התירגול. היה נחמד וגם חשוב אם אדם שהיה,יכתוב תמצית של הטיפול שעבר והתירגול הנדרש? כוונתי, האם תירגול בלהרגע? תירגול של אמירת משפטים בהברות? תירגול של דיבור בטלפון? אין בעיה של זכויות יוצרים מאחר ומדובר בתאור שיטה ולכל היותר זה מהווה פירסום לבעליה. היה חשוב שתאור כזה לא יעלם בין הדפים הרבים אלא ישמר כמאמר. לשוקי ולבל יש גם נסיון רב בטיפולים המוצעים בשוק וגם כושר הבעה מעולה בכתב והיה נחמד עם שניהם היו כותבים.

RobinhooDw

New member
מאמר?

מה דעתכם לעשות מאמר, ובו כל אחד יכתוב את דעתו? בכל הנוגע לשיטות וכו.. ונעלה אותו לפורום כמאמר?

avi9

New member
כוונתי,לטיפולים נפוצים כמו בהדסה

וכדמ'. כל אחד כותב את דעתו בפורום,החל מטיפול בצלעות בולטות ואופני הרים דרך תענית דיבור ודיבור עם חצץ בפה, ואין צורך לרכז זאת במאמר. ציבור המגמגמים מתענין בשיטות הנפוצות לאורך זמן, המקובלות בשוק,גם אם חלק מהפורום חושב שהם תרמית ועבודת אלילים.

RobinhooDw

New member
נכון, אתה צודק

אבל כוונתי הייתה לרכז את כל המידע שעובר בפורום במאמר אחד. בכל אופן, למה אתה מזלזל במה שאינך יודע?

stkachov

New member
אני כבר

הבעתי את דעתי באחד השרשורים הקודמים בנושא. דעתי היא ש"סיכום" שכזה אינו יעיל ולא יכול לתרום כלום. ישנו הבדל ענק בין לעבור את הטיפול שלב אחר שלב, לטפס במדרגות לאט לאט תוך כדי הדרכה והשגחה, לבין סתם לרכז את תמצית הטיפול בכמה משפטים או פסקאות. זה פשט לא יעזור! אלא ההפך הוא הנכון, אנשים ינסו את השיטות והטיפולים המסוכמים כאן בתמציתיות, ואז יגידו שזה לא עוזר להם השיטות הללו, בזמן ששיטות אלו כן יכולות לעזור אם עושים את הטיפול המלא. בכל אופן אם מישהו רוצה את השיטה של ברברה בתמציתיות אז הנה: "לדבר בהברות+לדבר בעזרת מיתרי הקול בלבד" אם יצליח לעשות עם זה משהו אני מאוד אשמח.

avi9

New member
מדוע,לדעתי,ראוי לפרסם שיטות הטיפול

השונות? כאנשים אינטלגנטים תן לנו את הקרדיט לשפוט האם אחת מהשיטות יכולה להועיל לנו? חלקנו ניסה שיטה מסוימת,חלקנו מודע לבעיה מסוימת באישיותנו שדרושה חיזוק:בטחון עצמי? פחד קהל וכדמ' ויעדיף שיטות השמות את הדגש על כך. בסה"כ,אין מטרת ההסבר להחליף את הטיפול אלא לתת סקירה על הכיוונים והשיטות השונות. במקום לתת עשרות תגובות על עצם הבקשה, ניתן לכתוב סקירה על השיטה ע"י מי שמעונין.

mico24

New member
עברנו את זה כבר.. לא רק כתבתי הרבה

על השיטה (CTI), אלא גם הבאתי את התאריכים המדויקים של ההודעות שלי, בפעם האחרונה, שביקשת.. אבל משום מה, עוד פעם חוזרים לזה.. גם בל עשתה משהו, נראה לי, הכינה איזה מאמר או משהו כזה.. בכל מקרה, חוץ מידע כללי זה לא יתרום לאף אחד שום דבר. חייבים לעבור את הקורס עם בן אדם מקצועי, שיכוון אותך, יתקן אותך ויתמוך בך, רק ככה..

barba

New member
מאמר

אני בהחלט מסכים שניכתוב מאמר וכל אחד יביע דעה אל הטיפול שהוא עבר יש אפשרות לנצל את המיפגש של חברי הפורום בתל אביב אפשר לחלק את המיפגש לשנים ולהזמין עיתונאי לחלק השני

stkachov

New member
נשארה אצלי החוברת מהקורס

אז אני יכול להביא אותה ואם יש בקרבת מקום מכונת צילום אז תוכלו לצלם ממני.

למעלה