מהות הסינגליות כפי שמתגלה לי...
הגיג קל

purplegiraff

New member
מהות הסינגליות כפי שמתגלה לי...../images/Emo132.gifהגיג קל

מקווה שהפעם זה בסדר לכולם שאני לא משרשת (אתם יודעים כמו מה זה נשמע? דמ-איט! יש מחלה כזאת- שרשור..
) אז דבר ראשון- אני נזכרת מי אני ומה אני אוהבת לעשות ולהיות, אפילו איזו מוזיקה לשמוע... דבר שני- כל מקום שאני הולכת שואלים אותי- "לבד"? "באה לבד?" "את נשואה?" ופתאום התשובה שלילית... ופתאום אנשים מרימים עלי גבה במקום ההנהון המרוצה מפעם ולפעמים ה :"מתי חתונה???". מה יש לאנשים? מה כ"כ מפריע להם שאני לבד? וגרה לבד? ועושה דברים לבד? מה הם פוחדים שאני אחטוף להם את בן/ בת הזוג שלהם? מה? יש למישהו תשובה? דבר שלישי, אני כותבת בפורום סינגלס, פחחחחחחחחחחח, לא מאמינה.... זה דווקא נחמד

כן, כנראה כשאתה בזוג...

אתה שווה שני אנשים עם אופציה להרחבה, וכשאתה לבד אתה שווה רק את עצמך, את מי ומה שאתה... בטח יקח קצת זמן עד שתשכחי שהיית שניים ותרגישי כמו אחד, ואז ההתייחסות השונה וכל הדיבורים כבר לא כ"כ יפריעו...

purplegiraff

New member
הלקח שלי מ8 שנות ביחד...../images/Emo193.gif

עכשיו אני מבינה שגם בזוג אתה צריך להיות שווה רק אותך, את מי ומה שאתה, ואנחנו נוטים לשכוח את עצמנו בתוך הראייה היותר רחבה הזו של- "שני אנשים עם אופציה להרחבה" כשבמקרה הזה בעיני המע' שווה פחות מסכום חלקיה הנפרדים, מע' זוגית חזקה תמיד תהיה מורכבת מ2 אנשים עם תפיסה והכרה אישית עצמאית חזקים מאד....בתקשורת.. וזה הלקח שלי מ8 שנות זוגיות...

whasuuuuuup

New member
קודם כל נשמע

שאשכרה מגיע מזל טוב, שאת לומדת להכיר אותך את מי שאת שלימה בפני עצמך ולא ביחס למישהו אחר. כמה ימים אחרי שהאקס המיתולוגי שלי נפרד ממני חברה אמרה לי, "וואסאאאאאאפ, את יפה, את פשוט יפה עכשיו אני רואה אותך לא את מי שהרשת לעצמך להיות עם _____ ואת יפה" ואז התחיל איזהתהליך של גילוי עצמי והתאהבות בעצמי הבנתי גם שבאמת נעלמתי לי והתקופה שאחרי זה היתה אחת התקופות הפורחות יותר בחיי. אז - שיהיה לך טוב, מאחלת לך שכל יום תתאהבי בעצמך עוד קצת ותתחברי לעצמך עוד קצת ובקשר לאחרים- מה זה משנה? ברור הרי שהדעות שלהם והרגשות שלהם זה שלהם! קשור אליהם ולמה שהם עוברים באותו רגע אז, מה זה משנה?

purplegiraff

New member
WHASSUUUUUUUUUUUUUP!קבלי ../images/Emo24.gif

את מתארת ממש את מה שעובר עלי כרגע, בערך חודש וחצי אחרי... זה כזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי שזה ימשך לנצח!!!!!!!!!

whasuuuuuup

New member
מאחלת לך גם

שזה ימשך לנצח וגם שיגיע זה שרק יעצים את מי שאת ושהיחסים ביניכם יביאו אותך לידי ביטוי ו... תודה - קבלי -

מה, החברה הכי טובה שלך...

אמרה לך שאת יפה לבד ונעשית יותר ויותר יפה?
כן, אני דווקא זוכרת שהיא אמרה משהו כזה... את יודעת מה גם מדהים? אני יודעת שזה לא קשור לשרשור על סינגליות, אבל תנו לי להוציא את זה מהמערכת... שהיית כל כך מקופלת במקום אחד, כל כך מצומצמת, כל כך מכווצת כדי לא להפריע לבן זוגך ולא לדרוך לו על היבלות- ופתאום את עם בן זוג אחר, והוא מאפשר לך לגדול ולהתעצם, ואין פה שום איום בשבילו, ואת יכולה סוף סוף להתמתח עד הקצוות הנרגשים (
) שלך, ועוד יותר מכך. חולמת. מדיטציות בלי שליטה

magenta73

New member
מה, לא הבנת את זה כבר?

ברגע שאת סינגלית את מאיימת על המרקם העדין של האנושות as we know it זה לא שבחרת להיות לבד לרגע ולבדוק מי את ומה את וכן הלאה, לא. זה או שמשהו לא בסדר בך, או שמשהו דפוק בך, או שמשהו לא בסדר בך, או שאת לסבית, או שאת ניירוטית, או שמשהו ממש לא בסדר בך, אין אפשרות אחרת. כפי שנאמר - ברוכה הבאה למועדון...

purplegiraff

New member
האמת שהתשדורת

הסביבתית די מרגישה ככה ובא לי לצעוק להם- אתם לא מבינים??? אני כ"כ מאושרת, עכשיו סוף סוף הרבה פחות דברים דפוקים! ולכי תסבירי...

magenta73

New member
אני כבר לא מסבירה

אני נותנת להם מבט עמוק במיוחד שאומר - נראה לכם שאתם יכולים לחפור לי בחיים? ואיך אצלכם? הכל בסדר? איך האישה? איך הילדים? אושר ועושר? עומד לך כמו פעם? אתה מאוהב? אוהב? מתי פעם אחרונה עשית משהו בשביל משהו וכן הלאה... [כן, הכל במבט, אני טובה במבטים]. ואז הם כבר מבינים לבד:... "הא, היא פסיכית זאת, בסדר... זה למה היא רווקה"....

"בלו סטיל"...

אם זכרוני לא בוגד בי. (ואם כן, שרק יחכה שאני אמצא את זו שאיתה הוא מתפרפר... אנחנו נראה מה יקרה). :) :) :)

moi25

New member
יו... סליחה על הפלורוסנטיות,

אני צכה להכיר אותך?

1Shir

New member
כן!

נראה לי שהיא אפילו ישבה משמאלך לפני שהגעתי!

במפגש, את באמת פלורוסנטית, אה??!

מדובר בחברה שהבאתי איתי, ושהבטיחה לבדוק מקורב את העניין התפוזי הזה...

למעלה