מהות הפורום ...

חנול

New member
תראה, תשמע

רוב הנשים פה, "סובלות" מפתיחות שמאפשרת להן לקחת חלק בדיון, להכיר בהורות אבהית שיווניות (וואו, כמה מילים יפות) ובגדול להמנע כמה שיותר מלהכליל ולהשתמש בצורת מחשבה מסוג ה- "כל הגברים הם....". זה מאפשר לכולנו לקחת חלק פעיל בדיונים שטובים לכולנו ולשמור על נעימות שכזו. יש לי הרגשה שהיתה לך מחשבה אחרת לגבי מהות פורום "להיות אבא". ה נכון שאף אחד אף פעם לא הגדיר את המהות, אבל יש לי הרגשה שאתה דוקא כן מנסה, רק שאתה מושך לכיון שלא כולם רוצים למשוך אליו. אם חברי הפורום ילכו איתך-אחלה ומה טוב. אם לא, יש לי הרגשה שאתה פחות תמצא את עצמך פה באופן טבעי.

elotan

Member
זה בדיוק מה שקרה

ואת ההרגשה הזאת תיארתי בלינק שנתתי בהודעה הקודמת

hag70

New member
השאלה נראית לי קצת מוזרה

אין לי יותר מדי ציפיות מהפורום. מעבר לעובדה שהפורום יהיה מקום נעים לכולם, שכולם יתקבלו באהבה, שהדיונים לא יהיו מתלהמים ופוגעים ועוד סעיפים שמופיעים באמנה לזכויות האדם
. כל השאר מתקבל בשמחה. כל הדיון על "פורום גברים שאפשר לגרבץ בו תוך כדי שתית בירה וצפיה במשחק כדרוגל" (גם אם וירטואלית) בלי שלאשה יהיה מה להגיד בנושא נראה לי מופרך. אולי כי אני לא עושה את גם בחיים האמיתיים. נראה לי שכולם יכולים להכנס, לכתוב בלי נושא שהוא ה"אג'נדה של הפורום" וכל עוד נשמרי חוקי נטיקט בסיסים אז אין בעיה. ברור (וזאת גם הכוונה) שיהיה לקול האבאי יותר מקום פה מאשר בעשרות הפורומים לאמהות שיש ברשת, אבל זה לא איזה חוק ברזל שצריך לבדוק אם אנחנו שומרים עליו. אני תופס את הפורום הזה כמקום חברתי וככזה הכותרת היא רק כותרת. כמו בהרבה פורומים אחרים שהם חברתיים ולא עמדים בסטנדרטים של הכתורת שלהם והם עדיין מקום נפלא לגלוש בהם.

elotan

Member
אני אשכרה חשבתי, וזאת היתה הסיבה שבאתי

שזה פורום שמותר ל"גרב"ץ בו מול כדורגל בטלויזיה ולתקוע גרעפסים" (הציטוט לא שלי). מהר מאוד הבנתי שזה לא ככה.

מחשבות

New member
ממש ממש לא. במשפט אחד הכנסת המון מילים שאני

מילון: לגרב"ץ? טלויזיה? כדורגל? גרעפסים? ועוד הכל ביחד ובעת ובעונה אחת?

elotan

Member
אני גם מסוגל ללעוס מסטיק וללכת בו"ז

מה שנקרא ביידיש - מולטי-טסקינג.

למעלה