בתחילה חשבתי שאת מדברת על E pook.איפוק זה שאני בטיפול שיניים, יש טלויזיה מעליי עם ערוץ הטיולים או החיים הטובים והרופא, בקטעים הכי מעניינים מסתיר לי עם הקבסה שלו והידיים. אני מתה לפעמים לומר לו "רגע, רגע חכה, תן לי רק לשמוע את המשך המשפט'".
צודק. התכוונתי לראות את הכתוביות. הטלויזיה מושתקת.בתחילה חשבתי שאת מדברת על E pook.
לא הבנתי למה כשהוא מסתיר לך את גם לא יכולה לשמוע.
יש דברים שלעולם לא יהיו מקוונים
האיפוק שלי פג ברגע שהוא חופר במרץ בחול כדי למצוא, לא כמהין, אלא צואת חתולים. מסתבר שזה מעדן.איפוק מתקשר לי לאהבה ורגעי תענוג, ולכלב ג'יפה הגורר ישבנו באדמה תוך צעידה
אצלי איפוק מתחבר לאוכל, לסקס ובעיקר לדבר על עצמי בלי סוף.איפוק זה שאני בטיפול שיניים, יש טלויזיה מעליי עם ערוץ הטיולים או החיים הטובים והרופא, בקטעים הכי מעניינים מסתיר לי עם הקבסה שלו והידיים. אני מתה לפעמים לומר לו "רגע, רגע חכה, תן לי רק לראות את המשך המשפט'".
כמה שאני חושב על זה יותר מסתבר לי שהמילה איפוק בעברית היא תרתי משמע.אצלי איפוק מתחבר לאוכל, לסקס ובעיקר לדבר על עצמי בלי סוף.
תשחרר. מהנושאכמה שאני חושב על זה יותר מסתבר לי שהמילה איפוק בעברית היא תרתי משמע.
בספרדית Cabeza, בעברית ראש.מה זה קבסה?
וואלה? לי תמיד אמרו תחתבספרדית Cabeza, בעברית ראש.
לגבי לא מעט אנשים שאני מכיר באמת שאין הבדל גדול בין שני הדברים.וואלה? לי תמיד אמרו תחת
אזור מגורים? הרי לא אשלח אותך לקריות אם את גרה באילת?מרבה נכסים מרבה דאגה. אצל הרופא שלי אין טלוויזיה
האמת, כבר מזמן חשבתי שהגיע הזמן למצוא חדש ובכל מקרה, האיש די בגילי כך שזה יצטרך להיות בעתיד הלא רחוק.
(המלצות? מחפשת מישהו שמתמחה בפחדנים, ובעיקר, שהשיננית תהיה מצוינת)
למה שלא תשלח, לא מגיע לה אחרי כל הסגרים האלה איזה טיולון נחמד ?אזור מגורים? הרי לא אשלח אותך לקריות אם את גרה באילת?
ואתה תתנדב להסיע אותה?למה שלא תשלח, לא מגיע לה אחרי כל הסגרים האלה איזה טיולון נחמד ?
למען האמת מאילת עד הקריות קצת רחוק לי אבל למען צלליתה1 אני אשתדל.ואתה תתנדב להסיע אותה?
לאיזו ועדה עלי להפנות הצעה לקללה חדשה:״ שכל טיולונייך יהיו לקריית ים״למה שלא תשלח, לא מגיע לה אחרי כל הסגרים האלה איזה טיולון נחמד ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.