מהו גריל (גז) מנגל האוליטימטיבי ? רוצים להתחדש במנגל גז חדש, היה לנו וובר, יש טובים ממנו?
G galanterit1 New member 6/5/17 #1 מהו גריל (גז) מנגל האוליטימטיבי ? רוצים להתחדש במנגל גז חדש, היה לנו וובר, יש טובים ממנו?
שיח סלימאן Well-known member מנהל 7/5/17 #2 לפני כמה ימים היתה כתבה השוואתית באחד העיתונים המנגל שהוצג כקנייה המשתלמת ביותר עם ביצועים טובים ומחיר של פחות מאלף ש"ח היה מוצר שנמכר ברשת "אושר עד"
לפני כמה ימים היתה כתבה השוואתית באחד העיתונים המנגל שהוצג כקנייה המשתלמת ביותר עם ביצועים טובים ומחיר של פחות מאלף ש"ח היה מוצר שנמכר ברשת "אושר עד"
G galanterit1 New member 7/5/17 #3 תודה על התגובה, האמת שאני תמיד סקפטית לגבי כתבות במדיה. אף פעם לא יודעת אם אכן אובייקטיביות או מוזמנות. זו הסיבה שפניתי לפורום....
תודה על התגובה, האמת שאני תמיד סקפטית לגבי כתבות במדיה. אף פעם לא יודעת אם אכן אובייקטיביות או מוזמנות. זו הסיבה שפניתי לפורום....
שיח סלימאן Well-known member מנהל 7/5/17 #4 ופה את כן יודעת ? אולי אני בכלל נציג של חברת ח'רטבונמנגל ?
G galanterit1 New member 7/5/17 #5 אולי, אבל כאן אקבל מגוון תשובות ( בתקווה) וממגוון גולשים, ואצליב מידע. מאמינה שבפורום הזה עדיין יש אנשים אמינים ואבייקטיבים שמתחלקים ומחלקים ברצון מידע מהניסיון האישי שלהם. זאת הסיבה שפניתי אליכם.
אולי, אבל כאן אקבל מגוון תשובות ( בתקווה) וממגוון גולשים, ואצליב מידע. מאמינה שבפורום הזה עדיין יש אנשים אמינים ואבייקטיבים שמתחלקים ומחלקים ברצון מידע מהניסיון האישי שלהם. זאת הסיבה שפניתי אליכם.