מהו האתר הטוב ביותר ל....

• פותח הנושא dy24
  • פורסם בתאריך

dy24

New member
מהו האתר הטוב ביותר ל....

שלום, 1. מהו האתר הטוב ביותר באינטרנט להזמנת חופשה? 2. האם יש לכם המלצה לסופ שבוע רומנטי אבל שהמחיר לא יהיה בשמיים נגיד עד 500 ש"ח? תודה.

שמר2

New member
הכי טוב זה...

שלב 1.: להכנס לכל אתר אמין שמראה את כל המלונות באופן יעיל (צבר הוא כזה www.tzabar.co.il) ואמין וזה ליד זה, בלי להריץ אותך כל פעם מחדש לאופציית חיפוש. שלב 2: להתמקד על המלון, או קבוצת המלונות שאתה רוצה, כולל תאריך, הרכב ותקופה. שלב 3: להתקשר למוקד הטלפוני של כמה חברות (כולל זו שאתה באתר שלך), להשמע ברור ובטוח ולבקר ישירות הצעת מחיר למלון או השניים שאתה רוצה. סביר להניח שהסוכן יבין שאתה "עושה שוק" ושאין לו טעם לירות לך מחירים של 3% מתחת למחיר המלון - לרוב הוא ייתן לך מחיר לאחר הנחה (שאתה תראה) כמשמעותית. רוב הסוכנויות עובדות על בסיס אותם מחירים, והמרווח הוא בגובה חלק מהרווח שלהם (MARKUP), וחלק זה גדול ככל שהסוכן/סוכנות לחוץ אותו יום, וככל שנראה לו שרק הנחה כזו תביא אותך להזמין. אני אישית לא מזמין נופש בארץ, אבל בפעמים שהזמנתי נופש בחו"ל, תמיד פניתי בגישה כזו ובלי גישת רחוב של "תעשה לי מחיר טוב", והסוכנים כבר מראש ירדו ב10-20$ לאדם עבור אותה חבילה (וגם סיפרו לי שהם "נתנו הנחה של בעלי איזה כרטיס אשראי שאין לי" או איזה טריק מכירתי אחר. בלא מעט מקרים לנציגים הטלפוניים יש גם אפשרות לתת לך מחיר של איזו קבוצה שהם מוציאים באותו מועד, ומסיבות חוקיות וחוזה, הם לא יכולים לפרסם רשמית.

למעלה