מהו הביצוע הטוב ביותר לקלאסיקה

מהו הביצוע הטוב ביותר לקלאסיקה../images/Emo168.gif

The Girl From Impanema כידוע קיימים המון קאברים לשיר הזה. מהו לדעתכם הביצוע הטוב ביותר?

Sir Humphrey

New member
הביצוע הגדול ביותר...

הוא הביצוע המקורי לשיר של Jobim, עם Astrud Gilberto המדהימה ששרה כמו מלאך.

מלודיי

New member
הבצוע הטוב ביותר לקלאסיקה

הבצוע הטוב ביותר לדעתי הוא של מלחין אחר חשוב מאוד בברזיל וגם מבצע-ז´או ז´ילברטו וזה בפורטוגזית כמובן

Sir Humphrey

New member
הביצוע של ג´או...

הוא עם אסטרוד. הם בני משפחה באיזשהו אופן (נשואים או אחים או משהו). הביצוע הוא עם Astrud Gilberto ששרה. Joao Gilberto ששר ןמנגן גיטרה (נפלא). Stan Getz על הטנור סקסופון, Jobim על הפסנתר ועוד איזה שני חברה על תופים ובאס....

מלודיי

New member
הבצוע...

ז´או ז´ילברטו הוא אבא של אסטרו-זה לגבי רכילות ז´או ז´ילברטו שר את ה שיר הזה גם-לבד ללא אסטרו והוא קצת יותר ידוע וחשוב כמוסיקאי בברזיל ולא כמוסיקאי ליצוא לחו"ל כמו אסטרו.. כדאי לשמוע אותו הוא אולי אפילו יותר חשוב לברזילאים מקרלוס ג´ובים שמוכר יותר מחוץ לברזיל

Sir Humphrey

New member
ייצוא?

את גורמת לזה להישמע כמו שוק... ואני שמעתי פעם שז´או הוא גם המלחין הבוסה הראשון. אני מניח שיש ביצוע של ז´או לבד... הוא גם עם גטס? כי אני ממש אוהב את הסולואים של גטס בקטע הזה.

מלודיי

New member
?

זו לא היתה אמורה להיות הכוונה-להישמע כמו שוק להיפך רציתי שאנשים יהיו מודעים יותר לאמנים מברזיל שמלבד קרלוס ז´ובים סרג´יו מנדז יש אמנים שלברזילאים עצמם -אלה שגרים בברזיל ומודעים למוסיקה שלהם יותר מאלה שגרים במקומות אחרים יש אולי קצת יותר משקל. לדוגמה ...הידעת שברזילאים לא כל כך מישתגעים על קרלוס ג´ובים? זה לא אומר דבר על המוסיקה היפה שלו בכל מקרה . ולגבי ז´או ז´ילברטו כדאי מאוד לשמוע אותו לא רק בשיר אחד ידוע אלא בעוד מוסיקה שלו והוא לא מבצע עם סטן גאץ אלא זה הוא והגיטרה ותזמורת ו...בהצלחה:)

למעלה