אני למשל אכלתי ראות וזה משהו שלא אכלתי שנים ואכלתי סטייק בטעם סוליה (והכאתי בסטייק את מי שהכין אותו) ואכלתי חלוואית והמון סטקיים אנטריקוט כי אני מתה על זה עדיין לא אכלתי סטייק יען זה עדיין על הכוונת בקיצור 2010 הינה אני כאן
אני מתכוון לחלק התחתון של הרגל של התרנגולת מה שיש להם איפה שאצלנו זה כף הרגל... כלומר מתחת לשוק... היום לא מוכרים אותם, פעם היו שמים אותם במרק וזה היה מעדן. מרתיחים אותם מקצצים את קצה האצבעות עם הציפרניים, ואחר כך מקלפים את הקליפה\עור הקשה ע"י גרוד עם סכין... מה שנשאר זו עצם עטופה בסחוס שנותנת טעם ומרקם נפלא למרקים... ופעם מזמן כשהיתי ילד, וסבתא שלי גידלה תרנגולות בחצר... הינו אוכלים גם את הראש של התרנגול\ת במרק...וגם זה היה מאד טעים...