מהו הבשר המוזר שאכלתם ב2009

סמד13

New member
מהו הבשר המוזר שאכלתם ב2009

אני למשל אכלתי ראות וזה משהו שלא אכלתי שנים ואכלתי סטייק בטעם סוליה (והכאתי בסטייק את מי שהכין אותו) ואכלתי חלוואית והמון סטקיים אנטריקוט כי אני מתה על זה עדיין לא אכלתי סטייק יען זה עדיין על הכוונת בקיצור 2010 הינה אני כאן
 

avi5199

New member
לא אכלתי סטייק של קרוקודיל, שמעתי שזה טעים.

איפה אפשר להשיג בשר כזה ? אני חושב שלאכול משהו שמסוגל לאכול אותך, זה שיא הקרניבוריזם.
 

סמד13

New member
נסה לשאול בחוות התננים

בטח שם מוכרים או בשוק הדגים בעכו
 

משומשוו

New member
יען, אנטילופה, תנין, חשופית כבושה, מוח

עטינים, לא ממש אהבתי. בתכנון - נחש, עקרב, חגבים, יודעים שארבה זה כשר? כנראה שלא אוכל, אשכים, בגלל בעיה פסיכולוגית. שלכם משומשוו
 

משומשוו

New member
רגע רגע, חלזון בסגנון צרפתי ורגלי צפרדע

זה בסדר או שגם זה לא נראה לך? משומשוו
 

סמד13

New member
אז תגיד חילזון ................/images/Emo6.gif

הרגלי צפרדע נשמע הכי טוב מישהו אמר לי שיש לזה טעם של עוף
 

avi5199

New member
אז עדיף מרק מרגליים של תרנגולות

אני מתכוון לחלק התחתון של הרגל של התרנגולת מה שיש להם איפה שאצלנו זה כף הרגל... כלומר מתחת לשוק... היום לא מוכרים אותם, פעם היו שמים אותם במרק וזה היה מעדן. מרתיחים אותם מקצצים את קצה האצבעות עם הציפרניים, ואחר כך מקלפים את הקליפה\עור הקשה ע"י גרוד עם סכין... מה שנשאר זו עצם עטופה בסחוס שנותנת טעם ומרקם נפלא למרקים... ופעם מזמן כשהיתי ילד, וסבתא שלי גידלה תרנגולות בחצר... הינו אוכלים גם את הראש של התרנגול\ת במרק...וגם זה היה מאד טעים...
 

סמד13

New member
אמא שלי שתחיה

הייתה עושה לנו מרק עם רגליים כאילו אורז עגבניות והיתה אומרת שהרגלים זה לחיזוק העצמות ....
 

משומשוו

New member
זו הייתה חשופית, שזה סוג של חילזון בלי קונכיה

הוספתי קישור לתמונה של חשופית, למקרה שמישהו לא יודע במה מדובר. בכל מקרה, מגוון הרכיכות שנאכלות טעים מאוד במיוחד המולים החלומיים. בתאבון משומשוו
 
רחם שבה עוּבּר מוכן למחצה

בתוכה ישנם כפתורים מהם ניזון העובר נוסף לחבל הטבור..טעים מאוד.. בתמונה רחם בעלת שתי חצוצרות צ'י
 

bigjack

New member
אני אכלתי צ'ינצ'ולין ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

שזה מעיים עשויים על האש סטייל ארגנטינאי באל גאוצ'ו (בפעם הטובה)... בפעם השניה בכלל לא הגישו את זה.
 

bigjack

New member
ושכחתי בכלל את ביצי השור מהמפגש ביער קדימה

שהיום אני כבר יודע שהיינו אמורים לקלף אותן לפני ההכנה על האש ולחתוך לרבעים באורך. וגם כליות עגל אכלתי (טעמתי יותר נכון
) באותו האירוע.
 

Master Stav

New member
אמור זה שם של דג

כידוע לך יש אלפי צורות הכנה לכול דבר מעולם לא קילפתי ביצי שור ובטח שלא חתכתי, תודה שהיה טעים .....
 

uriler

New member
וואי, אני לא אשכח את הבעת הפנים של אלון

כשחתכנו את הדבר הזה על הצלחת וזה התחיל להשפריץ לכל הכיוונים. או יותר מזה - את הבעת הפנים של הנציגה מהנהלת הפורומים (נעמה?) כשאלי גרמה לה לטעום.
 
למעלה