מהו הדבר הכי רומנטי שעשו בשבילכם?

../images/Emo13.gif

זה מצחיק שאתה אומר את זה, כי בזמן האחרון היו לי רצף של חלומות שהתגלו כנכונים. בין היתר חלמתי שחברה שלי מתחתנת וחברה אחרת בהריון. זכרתי את שני החלומות כמעט לפרטי פרטים ושיתפתי את החברות שלי. הן היו המומות, זאת שהתחתנה בדיוק חבר שלה הציע לה נישואין והשניה עוד לא הספיקה לספר אפילו להורים שלה שהיא בהריון.

DC400

New member
אז

אני אודה לך אם תחלמי עליי מניח את ראשי בין חמוקיה של בחורה נאה .

אין לי שליטה על זה

אבל לך דווקא יש..

too addictive

New member
אהמ.

בזמנו, כשהשלמתי בגרות במתמטיקה, קרעתי את התחת בשבילה המון המון זמן. והחבר שהיה לי בזמנו, אחרי שקיבלתי את הציון או אחרי הבחינה עצמה,חיכה לי בבית עם זר פרחים (פעם ראשונה שהביאו לי פרחים) והוא קנה עבורי דיסק שהייתי חייבת להחזיר לחברה (כי איבדתי לה אותו) ולא מצאתי אותו בשום מקום. הוא הפך את האינטרנט ומצא לי אותו. אחר כך הוא לקח אותי אליו והכין לי מרק בצל מ-ע-ל-ף. היינו אז בני 18, וזו היתה הפעם הראשונה שיקבלתי פרחים ושמישהו בישל עבורי. מצחיק לחשוב על זה, הוא היה אחד האנשים היותר אגואיסטים ומפגרים שהכרתי בחיי... אחריו היה לי חבר שהיה בכלא בצבא, והוא שלח לי משם מכתבים. אז אפילו לא היינו חברים, וזה היה נורא שנות ה-20 כזה, הוא אפילו כתב בסגנון של פעם. זה היה נורא רומנטי לקבל אותם מההורים שלי שבאו לבקר אותי כשסגרתי 28
והחבר הנוכחי... וואי. קשה. פעם הוא התכוון לקנות לי כן לציור. הוא בסוף לא קנה, אבל העובדה שהוא זכר שאני אוהבת לצייר ופעם ציירתי המון, חיממה לי את הלב.

broken mirror

New member
הממ..

הדבר הראשון שקפץ לי לראש.. האקס היה אמור לנסוע עם ההורים שלו לנופש בסופש ויצא במקרה גם שלא התראנו כל השבוע לפני. חמישי בערב חברים מתקשרים אלי לצאת איתם. התארגנתי, ירדתי לאוטו ופתאום אני רואה אותו למטה עם ורד. מסתבר שהוא לא נסע לנופש אלא נשאר לבלות איתי בסופש והחברים היו סתם מזימה להוציא אותי החוצה
משעשע (או אולי עצוב?
) אבל בימינו אנו, הכי הרבה רומנטיקה יש ביני לבין השותפה שלי בדירה. אנחנו משאירות אחת לשניה פתקים חמודים, קונות שוקולדים והפתעות קטנות כשמישהי בבאסה ובכלל משקיעות בטירוף במערכת יחסים בינינו

too addictive

New member
איזה כיף לך

הלוואי עלי יחסים כאלה עם השותפות שלי.....בנתיים הן רק גומרות לי את מה שהן יכולות ולא קונות חדש

אייבורי

New member
פעם

לפני המון המון שנים בעוד הייתי בפעילות ברצועת עזה בת זוגי הגיע בטרמפים בשביל חפוז לילה אמנם זה נגמר בבכי בעוד כוחותינו מחפשים נואשות אחרי טרמפיסטית שעלתה לרכב עם מספר כחול. לשמחתנו זה נגמר בשלום

אתה נורא אוהב את המשפט "זה נגמר בבכי"../images/Emo3.gif

אבל במקרה הזה, זה נגמר בשלום (בעצמך כתבת) ובכל זאת הכנסת את הבכי איפה שהוא, רק שזה לא הסתדר. אתה מתקלקל קשישא!

Krishi

New member
אני דווקא נהניתי מהדברים הקטנים יותר

נגיד מה שהאקסית שלי עשתה לי בתמונה פעם אחת שהיא הייתה בחוף ואז רשמה בגדול על החול שהיא אוהבת אותי עם ציור של לב וצילמה את זה והראתה לי אחרי זה. או האלבום תמונות שלנו שהיא הכינה לי או המכתבים שהיא הייתה רושמת לי. בקיצור כל מיני דברים כאלה. וכן האקסית שלי הייתה מאוד קיטשית אבל די אהבתי את זה, זה היה מין קונטרה כזאת בשבילי. להינות קצת מדברים תמימים וקיטשיים.

Descaradaא

New member
ואי זה מהזה חמוד !!

ואני אומרת לך בתור אחת שלפני 6-7 שנים הייתה אוספת מלא צדפות ועושה מזה כל מיני שטויות אבל זה מקורי

Krishi

New member
בדיקת שליחה

מכירים את זה שאתם שולחים הודעה ולא רואים אותה ואז כשאתה שולח אותה שוב פתאום מופיעות 2 הודעות? מעניין אם זה יקרה גם הפעם

Orianna

New member
../images/Emo268.gif

אמממממממ.... כלום. הכי רומנטי שאני יכולה להזכר שהחבר הנוכחי שלי עשה לי איי פעם
(מה גם, אני שונאת פירות והוא יודע את זה). בכל אופן, זה לא נעים להעליב ולהראות חוסר התעניינות אז אני תמיד עובדת עליו עם הבעות ה"וואו! אני לא מאמינה" שלי ואז הוא מרגיש שהוא הפתיע והביא אותה במחווה לפנים. שיהיה...

Orianna

New member
יו... איזו כפוית טובה אני!

לפני חודש בערך הוא נתן לי מתנה מכנס ג'ינס שחיפשתי מלאאאא זמן ולא היה במידה שלי. אולי בעיניי כמה זה שטחי ולא באמת "מחווה רומנטית", אבל אותי זה שימח מאד.

Orianna

New member
כשלא מבינים, לא מביעים דעה!

(בדיוק לפני שניה חשבתי עליך והגבת על זה, זה קריפי לאללה!)

RieM

New member
אני מקווה שלפחות מחשבות טובות ../images/Emo256.gif

Orianna

New member
נו......

מה נראה לך? מישהי מסוגלת לחשוב עליך מחשבות לא טובות? אני אפתח אותה.

RieM

New member
אבל למה באלימות ?! ../images/Emo12.gif

Make Love, Not War !
(RieM נהיה פציפיסט שחבל על הזמן
)

למעלה