מהו ההבדל בין רוטב סויה בהיר לכהה
אני כבר קראתי מה שאפשר
הבהיר יותר שומר על צבע המנה, יותר מלוח ומופק מתסיסה ראשונה וכו וכו וכו - ידוע לי.
השאלה שלי היא יותר בצד הקולינארי
מדוע לבחור דווקא את הבהיר ?
האם זה רק כדי לשמור יותר על צבעי המנה המקוריים ?
או שיש לזה גם השפעה בגזרת הטעם ?
מהם השיקולים
אני רואה מתכוני מוקפץ שכתוב בהיר ואחרים שכתוב כהה
או שכתוב שילוב בין השניים
אנא עיזרו.
אני כבר קראתי מה שאפשר
הבהיר יותר שומר על צבע המנה, יותר מלוח ומופק מתסיסה ראשונה וכו וכו וכו - ידוע לי.
השאלה שלי היא יותר בצד הקולינארי
מדוע לבחור דווקא את הבהיר ?
האם זה רק כדי לשמור יותר על צבעי המנה המקוריים ?
או שיש לזה גם השפעה בגזרת הטעם ?
מהם השיקולים
אני רואה מתכוני מוקפץ שכתוב בהיר ואחרים שכתוב כהה
או שכתוב שילוב בין השניים
אנא עיזרו.