מהו ההרגל הכי מגונה שלכם

kisses

New member
מהו ההרגל הכי מגונה שלכם ../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif

לי ישם שניים; הראשון הוא לקצוץ ציפורניים ועוד לא מצאתי פתרונות לזה למרות שפעם הציעו לבנות ציפורניים אבל גם את זה אכלתי. והשני היותר מגונה זה לקלף את השפתיים ואני פשוט לא יכולה להפסיק עם זה. אשמח לשמוע את שלכם, יום טוב לכולם

שמופית

New member
מצטרפת אליך.....

אני אכלנית שפתיים כפייתית ! תמיר ממש שונא את זה ומנסה לגמול אותי, אבל עדיין לא הצליח (ולא שאני עושה דווקא, אבל זה ממש בהיסח הדעת). חוץ מזה אני אוכלת גם את העור שמסביב לציפורניים... מעניין מה זה אומר, שאני אוכלת עור
אולי זה כמו אצל החתולים, שהם מלקקים קירות כשחסר להם סידן או אוכלים דשא... אולי חסר לי בגוף איזה מרכיב ואני משלימה אותו ?....?.... או שהייתי קניבלית בגילגול שעבר (ומאוד אהבתי)

יעלי2

New member
שמופית

אני מזדהה עם התכונה המגונה השניה שציית (צרת רבים נחמת טפשים). מאז שאני זוכרת את עצמי ועד גיל 20+ כססתי ואכלתי כל חלקה טובה בצפורניים יום אחד התאהבתי ובמשך 3 שבועות לא נגעתי בהן כי היו לי דברים טובים אחרים להתעסק איתם. מאז הפסקתי לגעת בכולן למעט העגודל-המפלט האחרון. לקראת יום ההולדת 22 עשיתי ציפורן מלאכותית אחת בעגודל ומאז הפסקתי לכסוס גם אותו והיום בלי עיןם הרע, אני מקבלת מחאמאות עליהן (למרות שעברו כבר כמה שני). אבל אז התחלתי להתעסק עם המסביב. בקיצור, צריך למצוא מהר דברים אחרים חיוביים. אבל לכל אחד יש כך נראה, הרגל מגונה משלו. כל עוד זה לא מזיק לאחרים... אין עם זה בעיה.

Ronnie*

New member
גם אני...

מאוכלי העור, בעיקר בשיעורים משעממים... (ובעניין ההשערה שלך, אולי אני מפצה ככה על הצמחונות שלי
)

אתי@

New member
לא מצליחה לחשוב על שום הרגל מגונה

מהסוג שציינתם כאן, אבל הרגל מגונה הוא עניין סובייקטיבי. כלומר, מה שמגונה בעיני לא מגונה בעיני אחרים, ולהפך... רונן חושב שההרגל המגונה שלי הוא צפייה בטלויזיה במיטה לפני השינה (קשה לי להרדם בלי טלויזיה
). זה פשוט משגע אותו, ולי זה נראה נורמלי לחלוטין, ואני לא רואה כאן שום בעיה ושום הרגל מגונה

kisses

New member
אני מזה מבינה אותך אתי כי אני בדיוק

אותו הדבר בלי טלווזיה לא יכולה להרדם.

fila

New member
לא חושבת שיש לי רגל מגונה../images/Emo9.gif

שממש ראוי לציון, אבל אני ממש אובססיבית לגבי השיניים שלי
אל תצחקו! אבל תמיד יש לי בתי מראה ואני בודקת מידי פעם שאין לי משהו בשיניים אני יודעת שזה טירוף כי אני לא יושבת ולועסת כל היום צמחים ירוקים למיניהם
אבל אני לא רוצה פדיחות...

הילית*

New member
מצטרפת אליך עם הציפורניים

הרגל מגונה בהחלט. לקראת החתונה הצלחתי קצת להיגמל ואפילו היו לי קצת ציפורניים משלי והלכתי לעשות להן מניקור. במשך שנים ניסיתי את כל השיטות האפשריות כדי שיהיו לי ציפורניים כולל בנית ציפורניים. בתקופה האחרונה מצב ציפורניי ממש מזעזע ואני צריכה לקחת את עצמי בידיים...

שירי71

New member
לגבי צפורניים אכולות

לאחר שבמשך שנים הייתי כוססת לי סתם כך. לחתונה עשיתי בנייה, וחידשתי אותה כל כמה שבועות ואחרי פעמיים פשוט לא חידשתי, הבניה לאט נפלה לה ועד שהבניה נפלה הציפורניים צמחו מתחת ולמרות שהבחורה שבנתה לי אמרה שלא מומלץ להפסיק לבנות "כי הציפורניים שלך לא חזקות מספיק והן ישברו" המשכתי עם הציפורניים שלי וכל יום שמתי 2 פעמים תאק תפוח שהוא פשוט מעולה הוא איתי בתיק ועסיוק בציפורניים הפך להיות: לקלף את הלאק תפוח השקוף ממילא - במקום לאכל אותן!!! מומלץ מאד, והן ארוכות וכבר קוצרו מתוך רצון ובחירה, כמה פעמים וככה כבר 7 חודשים!!!! הקיצר ממליצה לכן.

שמופית

New member
תזהרי עם לקלף לאקים.....

הבנתי שזה מוריד גם איזו שיכבה מהציפורן ומאוד לא בריא...

שירי71

New member
אויש יתכן ואת צודקת

בכל מקרה זה עדיף על לאכל אותם אז בתכנית הצעדים השלב הבא יהיה גם לא לקלף את הלאק... תודה!

שירי71

New member
אחד לדוגמא: אוכל, מתוק, והרבה!!!

בעיקר בעיתות לחץ ומצוקה, חייבת לאכל זה פשוט מרגיע אותי אבל זה מביא לתוצאות נוראיות בעיקר לאחרונה ואין אין אין לא מצליחה כבר חודשים להפסיק עם זה. וזה גם הקטע של להתחיל ולא להיות מסוגלת להפסיק. בצורה המעודנת של זה זה לקחת לעבודה שתי קופסאות סלט ענקיות ובצורה הפחות עדינה בבית זה מלא ממתקים או מלא פופקורן או מלא לא משנה מה שלא מפסיקה לאכל. לא מומלץ, אגב.

Aאלינור

New member
ובנוסף - לישון לישון ועוד לישון

הרגל מגונה בעליל. במיוחד כשזה באמצע היום או עד מאוחר בבוקר ולא בלילה כמו רב האנשים הנורמלים. היום הוערתי ב-7 (בלילה בשבילי). ניסיתי לתפקד אבל הייתי כל כך עצבנית שחזרתי בסוף לישון

kisses

New member
שאלה אולי טפשית אבל איך שאני

זוכרת את עצמי לפני הצבא היתתי טיפוס נורא עירני בשבילי לישון צוהריים היה נורא. והיום אני פשוט עייפה כל הזמן ועם תהיה לי את ההזדמנות אני אלך לישון אפילו צוהרים. לדעתי הצבא הפך אותי לאדם עייף מה אתם אומרים על זה?

אתי@

New member
בתקופת הצבא גם אני הייתי כל הזמן

עייפה, כשהשתחררתי ישנתי בשביל כל השנתיים וחצי
הייתי נוסעת שעתיים לכל כיוון כל בוקר וזה פשוט גמר אותי טוטאלית. מאז אני חושבת שהשתנו לי הרגלי השינה, לפני הצבא לא יכולתי לישון צהרים או ללכת לישון ב-10. היום אני כן יכולה. אבל היום זה ענין של הרגלים כי אני כבר לא עייפה כמו בימי הצבא... רק נהנית לישון...

Ronnie*

New member
אני עדיין עייפה תמיד...

ואם כבר הרגלים, יש לי הרגל רע לדחות את ההליכה לישון, ואז לא פלא שאני עייפה... (והלוואי שהייתי יכולה לישון בצהריים באמצע השבוע...)

אתי@

New member
אז הכי טוב זה לא לקנות הביתה שטויות

אם אין לא אוכלים
(אני מדברת כאילו שאין לנו שטויות בבית...
)

למעלה