הטרנספורמר מגיע עם איזו תוכנת אופיס שתומכת
גם בעברית (הבעיה הגדולה שלנו היא התמיכה בעברית). עד כמה היא קוראת היטב מסמכי אופיס מורכבים - אתה צריך לשאול ולברר בפורום אנדרואיד פה בתפוז.
בתקציב שלך יש גם אפשרות לקנות את האייפד מהדור הקודם (אייפד 2). גם עבורו יש תוכנות שתומכות בכתיבת מסמכי אופיס בעברית, אבל עד כמה שהבנתי - לא בצורה מלאה.
למעשה, אף תוכנה לא תומכת במסמכי אופיס בצורה מלאה לגמרי, אם היא לא של מייקרוסופט עצמה (וגם אז, רק אם זו ממש אותה הגרסה והשפה...) ומייקרוסופט עדיין לא הוציאה גרסאות של אופיס לאייפד או לאנדרואיד.
עם זאת, האם בשיעור אתה באמת צריך את כל פונקציות האופיס? כי אפליקציות לכתיבה בעברית שמייצאות קובץ rtf או txt יש הרבה יותר. יש גם תוכנות שמאפשרות כתיבה בכתב יד וכו' וכו'.
ואז ניתן בזמן השיעור לכתוב במהירות קובץ ללא כל אפשרויות העריכה המתוחכמות, ואחרי כן בבית, להעביר לתוכנת אופיס השלמה לצרכי עריכה.