מהו המזון הדיאטטי הכי טוב שיש?

מהו המזון הדיאטטי הכי טוב שיש?

חייב להרזות את אחד החתולים שלי ומחפש את המזון הדיאטטי הכי איכותי שיש.
בעבר קיבלתי פה המלצה על זה של חברת מריק אבל לא ניתן להשיג אותו בארץ.
מי הבא בתור מבחינת האיכות?

Dolly19

New member
לא בדיוק המלצה

אני באותו הסרט עם החתולה שלי בת השמונה. עכשיו אני בחצי השק של נטוראל בלאנס מופחת קלוריות ( שק ורוד ), פשוט זוועה. הפרווה דלילה ונושרת בכמויות. קקי מסריח ברמות שאני צריכה לשטוף את הארגז עם כלור פעמיים בשבוע במקום פעם בשבוע. חשוב לציין שהחתולה לא רזתה היא פשוט הפסיקה להשמין. דולי

dimitrygo

Active member
מנהל
אני רואה אותו במספר חנויות. האם הוא חסר במלאי?

הבאים בתור הם כניראה סימיאו לייט ונטורל בלאנס לייט.

Dolly19

New member
לא ממליצה על הנטוראל בלאנס

עד עכשיו החתולה שלי סיימה חצי שק והתוצאות לא טובות( חודשיים ). נשירה מוגברת ויציאות מסריחות ומרובות. אני גם לא רואה שינוי במשקל.

דיברתי עם היבואן

אין.אין בכלל מריק.הייתה להם איזה בעיה עם התפוררות של הגרגירים והם שינו נוסחה, בקרוב שוב יהיה אבל לא את הדיאט.

דימיטרי אני בהתלבטות, אולי תוכל לתת עצה,
יש לי שני זכרים אחים בני שנה ושלושה חודשים.
אחד שוקל 4 קילו והשני הדובון מעל לשבעה, חייב דיאטה דחוף.
שניהם אכלו עד עכשיו גו דגים.
מסתבר שזה אחד המזונות הכי משמינים עם 4,444 קלוריות לקילו.

ההתלבטות שלי היא אם לתת לדובון מזון דיאט או להעביר את שניהם למזון איכותי (נגיד אוריג'ן, אקאנה או נטוראל אנד דלישס, לא רוצה להמשיך עם גו) ופשוט לתת לדובון עשרה אחוז פחות ממה שמומלץ על השק (ככה ייעצה הוטרינרית).
אם תוך חודשיים בערך לא ירד איזה חצי קילו אז אנסה את הדיאט.
רוצה לעשות את זה ככה כדי להמשיך לתת להם מזון איכותי, וגם כדי לחסוך מעבר מדיאט למזון רגיל בהמשך (או שאני חי בסרט וחתול שמן צריך דיאט כל החיים? ,
אי אפשר פשוט לתת לו כמות מדודה של מזון "רגיל"?).

היתרון במתן של מזון דיאט הוא בקלוריות, כנראה ירזה מהר יותר.
מה היא הדרך העדיפה לעשות את זה לדעתך?
תודה!

dimitrygo

Active member
מנהל
אם אתה יכול לתת לכל אחד מהם כמות מדודה של מזון אז בהחלט

הייתי מתחיל במזון איכותי בכמות מופחטת.
שתי הערות:
1. אני מציע לך לא לייחס חשיבות כ"כ רבה לכמות הקלוריות שרשמות בכל מזון ומזון. אם גו היה טוב להם במשך כל התקוםה הזו אני לא רואה סיבה להחליף אותו. פשוט תתן כמות יותר קטנה.
2. חצי קילו בחודשיים זה המון. ההרזיה צריכה להיות מתונה מאוד. הייתי אומר שגם 100 ג' בחודש זה הישג מצויין.

תודה דימיטרי,

אני חושב שכנסיון ראשון זה מה שאעשה, מזון איכותי בכמויות מדודות (אני מפריד את החתולים כשמאכיל).
ההתלבטות היחידה היא באמת אם להמשיך עם גו או לעבור למשהו איכותי עם פחות קלוריות.
למשל אוריג'ן דגים זה 4,060 קלוריות לעומת 4444 של גו.
נשמע לי הבדל די משמעותי, העניין הוא שאין לדעת אם הנתונים מדוייקים ואז סתם העברתי אותם מזון.עדיין מתלבט (חוץ מעניין המשקל של אחד מהם הם נראים טוב על האוכל, קקי יפה ופרווה מבריקה ונעימה).
&nbsp
הוטרינרית אמרה לי להוריד עשרה אחוז ממה שכתוב על השק.
על גו כתוב לתת 65-90 גרם לחתול במשקל של החתול שלי.
אם לוקח את הגבול התחתון, 65 גרם ומוריד ממנו עשרה אחוז זה 58 גרם.
השיטה הזו נשמעת לך הגיונית?
ושוב זו הייתה הוטרינרית שאמרה שבחודשיים-שלושה הוא צריך לרדת משהו כמו חצי קילו .

dimitrygo

Active member
מנהל
הייתי נשאר עם גו ומנסה כמות יותר קטנה. אבל השיטה הנכונה היא

להבין כמה חתול שלך אוכל היום ולהוריד מזה 10%. כי אם הוא אוכל נגיד 90 ג' ותוריד לו ל-58 ג' זה כבר 45% ירידה ולא. או לחילופין אם הוא אוכל 60 ג' ותוריד לו ל-58 אז לא תגרום לו לרזות.

הבנתי תודה

קניתי היום משקל מטבח ככה שאוכל לתת לו כמו מדוייקת.
אין לי מושג כמה אכל עד עכשיו, נראה לי שאתחיל מעשרה אחוז פחות ממה שמצויין על השקית ואראה איך הולך

dimitrygo

Active member
מנהל
אם אתה לא יודע כמה הוא אוכל היום אז זה בעייתי. האם כרגע

המזון נגיש לו כל היום? אם כן אז הייתי בשלב ראשון מקביל רק כמות הארוחות כלומר הייתי נותן לו מזון 2-3 פעמים ביום ומשאיר מזון בכל ארוחה נגיד לרבע שעה שיאוכל כמה שהוא רוצה בזמן הזה ומודד את כמות המזון שהוא אוכל. ורק אחרי שתבין כמה הוא אוכל תוכל להוריד לו גם את הכמות. אגב רק הגבלה כזאת של מספר ארוחות כבר יכולה לגרום לו לרזות.

מה שעשיתי בימים האחרונים זה ככה

יש אצלי שני חתולים בני שנה וקצת אחד במשקל תקין ואחד שמן.
עד עכשיו האוכל היה זמין תמיד , זה נגמר.
&nbsp
לשמן שמתי 50 ומשהו גרם (אני אומר ומשהו כי שמתי קצת פחות מחצי כוס, היום אתחיל לשקול את האוכל ואתן כמות מדוייקת).
הם אוכלים כמובן בחדרים נפרדים והצלחת נשארה עם קצת אוכל בסיום היום, לא גמר אותה.
עדיין יש לי תחושה שהוא אוכל פחות משנהג בימים שהאוכל היה זמין תמיד (אני פשוט זוכר כמה אוכל הייתי ממלא בקערות ושהן היו נגמרות באמצע היום).
במקביל משחק איתו יותר ומנסה לתת לו יותר עניין (התחלתי להוציא אותם לחצר).

Dolly19

New member
לא ממליצה על הדיאט של נטורל בלאנס

החתולה שלי אוכלת אותו חודשיים ואני לא מרוצה מהתוצאות.
חוץ מזה שהחתולה לא ירדה גרם אחד, הפרווה שלה לא מבריקה ונושרת בכמויות.
היציאות פשוט הפכו לקטוסטרופה, מרובות ומסריחות ברמות שאני צריכה לשטוף את הארגז פעמיים בשבוע עם כלור במקום פעם בשבוע.

דולי

למעלה