מאז שהוקמה תנועת ה״מי טו״ אין חיזורים נועזים. לעולם לא תדע אם תסיים בפגישה איתה או בתחנת המשטרה.הבוקר בחדר הכושר שוחחתי עם המדריכה והיא סיפרה לי שאחד מתאמנים, שברור היה שהיא לא ממש רוצה, שולח אליה שירי אהבה. היינו מחזר אחריה במרץ.
אז בהגעה אל בגידה מובחרת, מהו מעשה ההשקעה המהותי ביותר שבו נקטתם?
האם הוא הצליח?
אישוניאיש.
מדמיין את עצמו משקיע.
אל תתרגש אכן החיזור נפגע בארץ בגלל לא מעט פוסטמות מרירות שלא מחוזרות , אישה סתם לא תגיש נגדך תלונה במשטרה על הטרדה וכו , תשים לב כשהן מגישות תלונות זה כשהן נמצאות בקשר נשואין או חברי עם מגוריו יחדיו,תקרא את הסימנים שהן משדרות, בתור פנוי אני לא שוכב עם שיכורה או מכניס שיכורה או סטוץ מטינדר , אלא הביתה נכנסים רק לאחר בדיקה מעמיקה, המי טו דופק בעיקר את הסלב ואנשי ציבור שמה זה הורס קריירה בפרט למי שאוהב לזיין ולא לעמוד בהבטחות ולתת תפקידים למאהבות וכומאז שהוקמה תנועת ה״מי טו״ אין חיזורים נועזים. לעולם לא תדע אם תסיים בפגישה איתה או בתחנת המשטרה.
עצוב.
לי כידוע לך אין בעיית ME2 עם גברים.הבוקר בחדר הכושר שוחחתי עם המדריכה והיא סיפרה לי שאחד מתאמנים, שברור היה שהיא לא ממש רוצה, שולח אליה שירי אהבה. היינו מחזר אחריה במרץ.
האם הוא הצליח?
אישוניאיש.
מדמיין את עצמו משקיע.
אל תתרגש אכן החיזור נפגע בארץ בגלל לא מעט פוסטמות מרירות שלא מחוזרות , אישה סתם לא תגיש נגדך תלונה במשטרה על הטרדה וכו , תשים לב כשהן מגישות תלונות זה כשהן נמצאות בקשר נשואין או חברי עם מגוריו יחדיו,תקרא את הסימנים שהן משדרות, בתור פנוי אני לא שוכב עם שיכורה או מכניס שיכורה או סטוץ מטינדר , אלא הביתה נכנסים רק לאחר בדיקה מעמיקה, המי טו דופק בעיקר את הסלב ואנשי ציבור שמה זה הורס קריירה בפרט למי שאוהב לזיין ולא לעמוד בהבטחות ולתת תפקידים למאהבות וכומאז שהוקמה תנועת ה״מי טו״ אין חיזורים נועזים. לעולם לא תדע אם תסיים בפגישה איתה או בתחנת המשטרה.
עצוב.
אני שולח פרחים יפים ,רק אחרי שאני רואה שהיא מתעניינת והכרות זורמת , סתם כך לשלוח דברים למישהו שלא מעוניין זה פאטטתי וסתם גורם למועקה..הבוקר בחדר הכושר שוחחתי עם המדריכה והיא סיפרה לי שאחד מתאמנים, שברור היה שהיא לא ממש רוצה, שולח אליה שירי אהבה. היינו מחזר אחריה במרץ.
האם הוא הצליח?
אישוניאיש.
מדמיין את עצמו משקיע.
הבוקר בחדר הכושר שוחחתי עם המדריכה והיא סיפרה לי שאחד מתאמנים, שברור היה שהיא לא ממש רוצה, שולח אליה שירי אהבה. היינו מחזר אחריה במרץ.
האם הוא הצליח?
אישוניאיש.
מדמיין את עצמו משקיע.
ראיתי כבר הכלהבוקר בחדר הכושר שוחחתי עם המדריכה והיא סיפרה לי שאחד מתאמנים, שברור היה שהיא לא ממש רוצה, שולח אליה שירי אהבה. היינו מחזר אחריה במרץ.
האם הוא הצליח?
אישוניאיש.
מדמיין את עצמו משקיע.
עצוב.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.