מהו המצעד המזרחי הכי פופולרי?

lisiloo

New member
מהו המצעד המזרחי הכי פופולרי?

שלום לכולם לרגל עבודה סמינריונית רציתי לדעת מהו המצעד המזרחי הכי פופולרי לדעתכם? האם יש לרשת גימל מצעד מזרחי שנתי למשל? והאם למישהו יש את רשימת המצעדים של השנים האחרונות (נניח 2004-2005) אשמח לתשובה ניתן לשלוח לי תשובה או את המצעדים לאימייל [email protected] המון תודה ליסה

Ran Bimba

New member
לפי דעתי רק בתחנות רדיו מזרחיות או אתרים

שמוקדים למוזיקה מזרחית.. תעזרו לה חברים, מי שיודע
אני עפתי לחגוג את יומהולדתי

לצערנו בתחנות הרדיו באף אם אין

המצעדים של תחנות רדיו האיזוריות ושל קול ישראל הם מצעדים מעורבים ישראלית כולל ים תיכונית . בעבר היה ברדיו בריזה מצעד ים תיכוני שירד ואולי יחזור . מוזר שבמצעד ישראלי יש את צביקה אברהם ושלמה ארצי או את רינת בר עם מירי מסיקה .

cool7

New member
יש באינטרנט

בתחנות FM אין מצעדים שמוקדשים אך ורק למזרחית כמו שאמרו זה מעורבב ברדיו נושמים מזרחית באינטרנט קיים מצעד שמשודר גם ברדיו של האתר ההצבעה: http://www.vent.il-il.com/noshmim-m/vote.php האתר: www.noshmim-m.net

cool7

New member
לא ממש בטוח במה שאמרת

יש תחנות מצליחות באינטרנט מכל הסוגים, לאו דווקא בנוגע למזרחית זה שהם לא יכולים לעלות על FM זה לא אומר שהאיכות שלהם לא טובה או שלא תפסו הכל עניין כספי... ובקשר לתחה ספציפית שפירסמתי המון רוצים שהיא תעלה על FM כלומר מבחינת אוהבי המזרחית זה כן תפס אותם וממה שאני מכיר זה מצעד די מוביל בז'אנר נכון מבחינת FM העניין לא כל כך תפס ואין מצעדים כאלו, יותר לכיוון ה"ישראלי" בגלל זה חלק בז'אנר שינו את הסגנון שלהם לצערי

למעלה