מהו המקור הצמחוני הטוב ביותר לאומגה 3

מהו המקור הצמחוני הטוב ביותר לאומגה 3

האם זה שמן פשתן טחון טרי, והאם כפית אחת בבוקר מספיקה או שכדאי לקחת 2 כפיות ? (לטווח הארוך). האם זה נכון שזה עדיף על כמוסות פשתן או שמן פשתן. מה אחרים בפורום עושים בשביל אומגה 3 ?
 

לקשמי

New member
טוחנת זרעי פשתן

ומוסיפה אותם כתבלין לסלט למשל או לכל סוג אחר של אוכל. לגבי כמוסות, קחי בחשבון שבחלק מהכמוסות יש ג'לטין (אם זה מפריע לך כצמחונית). לא יודעת אם הן יותר טובות מבחינה תזונתית.
 
אני טוחנת ושמה בפריזר. כל בוקר

לוקחת כפית עם חצי כוס חלב. כן, איכפת לי מהג'לטין...
 

לקשמי

New member
הדבר הטוב ביותר

הוא לטחון בדיוק את הכמות שאת רוצה לאכול בכל פעם. האחסון של הפשתן הטחון מוריד מהערך התזונתי שלו.
 
כן, ייעצו לי את זה...יש לי שאלה קטנה

כמה כדאי לדעתך לקחת ליום ? שתי כפיות או שאחת מספיקה ? יש לך אולי כתובת באינטרנט למידע על זה ?
 
למעלה