לדעתי נסטי. כי הוא גם טוב לגוף, על בסיס חליטה טבעית. והוא גם טעים (והוא גם מגוון, עכשיו יצא אפילו עוד טעם חדש מנגו-אננס) מה יותר חשוב לכם.. שיהיה טעים, בשביל הנפש. או שיהיה בריא, בשביל הגוף?
מי שיקרא בעיון את מרכיבי הנסטי יבין מדוע. זה שקוראים לצבע מאכל או לחומר מסויים שמוסיף ריח - "טבעי", זה לא טבעי, זה נוצר במעבדה. ופרט נוסף - בתה יש מרכיבים שמזיקים לבריאות.
גם לדעתי המשקה הטוב ביותר לנו הוא מים. מים טהורים, טבעיים, נקיים, קרובים ככל האפשר לטבע. במשקאות מעובדים ישנם צבעי מאכל ותוספי מזון המזיקים לבריאות. אני ממליצה לך לקא מאמר שכתבתי בנושא ומפורסם כאן, לגבי תוספי מזון. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp
תודה, אלינור. זה ארוך ויסודי, ולא יכולתי לקרוא ממש בעיון, אבל ראיתי שיש פירוט של "יתרונות". לפי הגישה הטבעית, בה אני מאמינה, אין יתרונות לתוספים. לא יכולים להיות - יש רק נזקים לבריאות, נזקים רציניים. אני לגמרי נגד.
אין משקה הכי בריא לגוף. יש משקאות מסוימים יותר בריאים. מים, בהחלט המסקק הטבעי והמנקה של הגוף. אבל לא רק על מים יחיה האדם. ישנם שלל מיצים טבעיים לחלוטין (אמנם צריך לסחוט אותם, אבל עדיין) ולא חייבים להוסיף להם שום חומר. מיץ תפוזים מדהים כמו שהוא. רימונים. גזר. למי שיוסיף סוכר, אפשר לימון ואשכולית. ואפשר בלי למי שאוהב. נוזלים - גם לגוף (מים) וגם לנפש (מיצים) משתדל בעצמי להקפיד על מיץ תפוז וגזר (טבעי אמיתי) ומים. והכי מקפיד : לאהוב המון. צבי