לגריל סינטה מיושנת היטב מחבת איזו צלע לבנבנה או פילה בקר (למרות שכיום אני לא אוכל בשר נמוך) תנור שוק טלה ממולא קדרה האמת לא כזה משנה שמטפלים בבשר כיאות ותהליך הבישול נכון כל נתח יהיה מעולה
אין נתח שאני לא אוהבת בבשר לתבשילי קדרה לרוב אני משתמשת בצוואר של עגל על הגריל אני אוהבת אנטריקוט במחבת , לא ממש מתחברת משום מה אבל לפעמים כשיש צלעות ולאפחד לא מתחשק להדליק מנגל (אפחד במקרה הזה זה שמקה כי אני כמו שראית במפגש למנגל מגיעה רק בכדי לטעום) אזי צורבת כמה צלעות על המחבת בתנור שוק טלה זה הפייבוריט שלי