מהו הספר ש...?

perhay

New member
מהו הספר ש...?

אתם מוכנים לקרוא שוב ושוב ותמיד מרגש אותכם מחדש? שהצחיק אותכם עד דמעות? שלא יכולתם להניח מהיד? שלמדתם ממנו המון? ששעמם אותכם עד מוות?

sigalit33

New member
אפשר יותר מאחד?../images/Emo92.gif

בילדותי אהבתי מאד את "המסע אל האי אולי" של מרים ילן-שטקליס. שני ספרים שרק בשנים האחרונות התוודעתי אליהם: הראשון הוא ספר חדש יחסית - "אוליביה מצילה את הקרקס" של איאן פלקונר. מצחיק, שנון, איורים נפלאים, דמות מעוררת הערצה! השני הוא "מתילדה" של רואלד דאל, כנראה שהומור ודמויות נשיות מקסימות עושים לי את זה...
יום נעים, סיגלית

sagiberg

New member
המממ.......קשה לבחור../images/Emo8.gif

שלושה בסירה אחת - תמיד הצחיק ומצחיק אותי צ'רלי והשוקולדה- תמיד גורם לי לפתוח חפיסת שוקולד ולנשנש הסיפור שאינו נגמר -מרתק ומרגש ההוביט -מסקרן ומביא למחוזות דימיון רחוקים שלוש אפס לטובת בעלי הזקן- כנ"ל עליסה בארץ הפלאות הדוב פדי והרשימה עוד ארוכה

Athaclena

New member
לקרוא שוב ושוב זה חד משמעי

the phantom tolbooth. פעם ידעתי חצי ממנו בע"פ... לא יכולתי להניח מהיד, זה דוקא ארטמיס פאול השני והשלישי. לרוב ספרי ילדים לא ממש מותחים אותי אבל פה כן. גם בהארי פוטר זה ככה אבל זה שונה. ספרי הילדים שמהם למדתי לקרוא הו משעממים עד מוות. הם היו בנוסח this is peter. this is jane. this is pat, the dog. הצחיק? טוב, כל רואלד דאהל מצחיקים אבל באמת מצחיק זה ספרי הילדים של טרי פראצ'ט, טרילוגיית הנומים.

למעלה