היי חברה בטח יש איזה אלפי שרשורים שקשורים בזה אבל גם אני רוצה להביע את דעתי... והבחן הסרט שהיא פחדתי ממנו הוא ללא ספק: "פרוייקט המכשפה מבלייר" אני מפחדת מאוד לראות את הסרט הזה... רק מהפוסטר נכנסתי לפאניקה. גרררר... מה שלכם?
החייזרים באים גם הפחיד אותי בפעם הראשונה שראיתי אותו... שהייתי קטנה פרדי קרוגר קצת הפחיד אותי היום כבר בכלל בכלל הוא לא מפחיד אותי אבל אני אף פעם לא יוותר על לראות את הסרטים שלו
הראשון זה קאנדימן...לא יכלתי לישון שבוע בגלל הבן אדם הזה.. השני זה Darkness Falls,ממנו לא היו לי סיוטים,אבל נורא פחדתי כשראיתי אותו בפעם הראשונה..(הצרחות של הזקנה הכי הרבה הפחידו..לא יודעת למה)
מפחיד... דווקא לגבי הראשון יצאתי נורא מאוכזבת מהקולנוע... מה שכן היחצ"נות שעשו לסרט הייתה חבל"ז. אחרי קנדימן פחדתי לעבור ליד ראי... הקטע עם הדבורים היה כ"כ פיכס... אבל סרטים שהכי עשו לי את זה היו: מלתעות הראשון (הייתי בת 8 כשראיתי אותו וסירבתי ללכת לים 3 שבועות ). שתיקת הכבשים.... לא כ"כ אימה אבל היו שם קטעים דיי מפחידים עם הפסיכי הזה עם הפודלית. צעקהה הראשון ( הקטע עם דרו בארימור... קריפיייי ).... ויש עוד כמה שבטח אזכר בהם א"כ.
המכשפה מבלייר?חהחה. בסוף הסרט כל מה שעבר לי בראש זה "מה?זהו?אף אחד לא מתכוון להרים ת'מצלמה המחורבנת הזאת?" שונאת סרטים שנגמרים בתחושה כזאת-שזה לא באמת הסוף. כשהייתי קטנה ראיתי סרט שאני לא זוכרת מה קרה בו ואיך קראו לו אבל כל שנה היה באיזו עיירה קרנבל או משו[??]והיו באים כל מיני מעוותים לעיר ואז התחילו לקרות גם דברים מוזרים לאנשים בעיירה ואני זוכרת שהראו איזו אחת שהיא ישבה והסתכלה במראה ואז קרה לה משו [?!] והיתה שם קרוסלה מרושעת!! פאק.טוב שאני בכלל לא סנילית.... למישו יש מושג למה אני מתכוונת?
הפחיד עשו את הפיית שיניים ממש טוב בסרט היא חופשי מפחידה... והזומבים במוות אכזרי הפחידו אותי בררררר וגם הגעילו ולכל מי שלא מזהה אותי אני זה ZollaMembers לשעבר החלפתי כינוי