מהו הסרט המוזר ביותר באוסף שלכם

• פותח הנושא Soak
  • פורסם בתאריך

Soak

New member
מהו הסרט המוזר ביותר באוסף שלכם ../images/Emo35.gif

לכל האספנים מבינינו יש באוסף את הסרט המוזר, השונה מכולם. זה שנקנה ללא מחשבה רבה או רצון מיוחדים אלא בהחלטה של רגע. הוא יכול להיות הסרט האהוב עליכם ביותר באוסף אך עדיין יגרום להרמת גבות רצינית בקרב המעיינים באוסף. החוליה החלשה אצלי היא הסרט "החבובות כובשות את מנהטן". סרט מקסים עם המון שירים ובובות שתמיד אשמור לו פינה קטנה בלב. אין בכלל תוספות והסאונד הוא מונו (ידעתם שמונו בוקע אך ורק מהסנטר??) אבל יש 5 פסי קול שונים באנגלית, גרמנית, צרפתית, איטלקית וספרדית וכיוון שבסרט יש המון שירים זה נורא מצחיק לשמוע את שירי החבובות בשפות אחרות. ומה הסרט שלכם?

רומן ט

New member
מוזר זה יחסי...

אני חושב שמרבית הסרטים בספרייה שלי ייחשבו מוזרים בעיני הרוב.
כמה כותרים שבכל זאת בולטים: Galaxina - שילוב בין Barbarella ו-Flesh Gordon - בכיכובה של שפנפנת פלייבוי כלשהי Rebirth Of Mothra / Rebirth Of Mothra II - בסגנון סרטי גודזילה למיניהם, אבל הרבה יותר רע ואינפנטילי. Cannibal Ferox - AKA Make Them Die Slowly - טוב, ידעתי בדיוק מה הסרט כשקניתי, ובכל זאת - אחד מהסרטים הנודעים לשמצה בהיסטוריית סרטי האימה האיטלקיים. זוועות גראפיות שנחסוך מכם. Battle Royale - סרט יפני בכיכובו של טקשי קיטאנו בתפקיד מורה שהכיתה שלו נשלחת לאי בודד שם עליהם להרוג אחד את השני - כשרק המנצח רשאי לעזוב את האי. מומלץ ביותר. (אבל לא קיים באיזור 1. קניתי מאתר סיני - אזור 3) Killer Klowns From Outer Space - סרט אימה בדיוני על.... ליצנים רצחנים מכוכב אחר! ויש גם סרטים של ג´ון ווטרס, ועוד, ועוד... תרגישו חופשי לחטט בספריית ה-DVD שלי... -רומן

TheShis

New member
אני חושב שהבעייה היא אצלם בשרת.

אגב, DVDProfiler היא תוכנה מומלצת מאוד לקיטלוג האוסף הפרטי של ה-DVD. כדאי אולי להוסיף אותה לקישורים.

רומן ט

New member
או! עכשיו הלינק עובד ../images/Emo9.gif

כן, היתה להם בעיה בשרת. ואכן, זו תוכנה מומלצת מאוד לקיטלוג ספריית DVD.

bel3ax

New member
אתלי זה הסרט "פאי"

הזוי מוטרף לא ברור באופן חד משמעי. הסרט הראשון שקניתי מישהו ראה? אני לא כל כך טוב בביקורות

nahsh

New member
סרט מדהים

קודם כל, הסרט לא נוצר באולפנים הגדולים, ולכן הוא לא ממוסחר. הסרט מספר סיפור מרתק על מתימתיקה, ריגול וקבלה.

רומן ט

New member
איך פספסתי...

ה-DVD הכי מוזר ולא שייך אצלי, הוא Warner Home Video Demonstration Sampler Disc דיסק פרסומי של וורנר, שמכיל סצינות מכל מני סרטים, בליווי הסברים על מה זה DVD, ולמה זה יותר טוב מ-VHS
איכות הסאונד סבירה לא יותר, הוידאו לא משהו (אפילו לא אנאמורפי). קיבלתי אותו בחינם - וזה באמת בערך מה שהוא שווה

jhon86

New member
הסרט ההזויי המוזר ביותר הוא

בשמו העיברי -חלומו של קוף- עם זראר דפרדייה!!!!

למעלה