מהו הסרט של מדונה שהכי אהוב עליכם?

libi k

New member
מהו הסרט של מדונה שהכי אהוב עליכם?

שלי זה אמת או חובה. אבל גם אויטה.

אנגלינה

New member
אחלה סרטים

כל הסרטים שלה פשוט כיפיים בצורה לא נורמלית אני אהבתי גם את whos that girl ענק!!!!!!! וגם הדבר הטוב הבא היה נהדר את צודקת שלא מדברים הרבה כאן אז ילה בואו נדברה אנג`לינה

MadonnaFan

New member
וואו שאלה קשה...

אני ממש לא יודעת... אני מאוד אוהבת את השירים באויטה... המממ קצת זמן לחשוב... אני גם אוהבת מאוד את הוז דאט גירל. אני אוהבת את כל הסרטים של מדונה! זה בערך כמו להחליט אם אני אוהבת יותר את אמא או את אבא :) @מעין@ Long Live Madonna

ליבי, ליבי, ליבי....

מדונה ניחנה בכישרון מדהים, היא זמרת מעולה, מס` אחד, ובעלת גוף משגע, שאני אישית הייתי מתה להיות בתוכו בגיל 40 , אבל בהקשר למשחק, היא ממש גרועה, היא לא צריכה להדחף לתחומים שלא נוגעים לה, בעיניי עליה להצמד לשירה ששם הוכחה ככישרון, ולרדת מהמשחק ששם הוכחה ככישלון. אתם אומרים שהסרטים שלה מענינים, וזה ביחס ל...אופרות סבון אולי.. שלכם, מריה

libi k

New member
מריה-אני לא מסכימה איתך......

אז נכון שהיו לה כמה סרטים שהביקורות עשו לה חיים קשים בגללם,אבל זה לא אומר שהיא לא שחקנית מוכשרת,רק שתדעי שעל משחקה באויטה היא קיבלה את גלובוס הזהב על``משחק הכי טוב במיזיקול``. וגם ``במיטה עם מדונה`` הוא אחלה סרט!!!!

אני שמעתי ש....

בביקורות על סרטיה של מדונה היא הוכתרה לשחקנית הגרועה של השנה, כי בעצם אמרו שמסרטים שלה אפשר להפיק לקחים מכל מיני תנוחות לא נכונות וכאלה, אבל לא ללמוד איזה שהוא מוסר השכל מעניין, אבל שוב זה הכל עניין של טעם וריח, ואם בעינייך הסרטים שלה טובים, ואת נהנית לצפות בהם אז מי אני שאשלול ממך את הזכות הזאת? תהני...B-)

libi k

New member
לא תמיד אשפר לזכות בהכל.........

אז פעם זה סרט פחות טוב ופעם יותר טוב....אי אפשר לזכות בהכל. אבל העובדה שהיא זכתה ב97 בגלובוס הזהב על אויטה מראה שהיא יכולה. היא צריכה פשוט לבחור את התפקידים שלה יותר בקפידה!

למעלה