מהו העונש שלדעתכם ירתיע אזרחים לבגוד במדינה?

שמלת תחרה1

Well-known member
בשב״כ אף מוטרדים מהעובדה כי האיראנים לא מגייסים מרגלים לפי פרופיל ייחודי. "אנחנו רואים כאן מגוון של אזרחים שמגויסים למשימות ריגול על ידי איראן, החל מאזרחים חרדים. עולים חדשים, בני מיעוטים, אזרחים המנהלים אורח חיים חילוני בורגני רגיל", אמר גורם ביטחוני.

בשב״כ אף מוטרדים מהעובדה כי האיראנים לא מגייסים מרגלים לפי פרופיל ייחודי. "אנחנו רואים כאן מגוון של אזרחים שמגויסים למשימות ריגול על ידי איראן, החל מאזרחים חרדים. עולים חדשים, בני מיעוטים, אזרחים המנהלים אורח חיים חילוני בורגני רגיל", אמר גורם ביטחוני.
לגרש למדינת אויב נראה כמה אוהבים את הבוגד כשיספר שהוא יהודי
לשלול אזרחות בנוסף ככה לחנוק אותם מכל הכיוון

נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member
לגרש למדינת אויב נראה כמה אוהבים את הבוגד כשיספר שהוא יהודי
לשלול אזרחות בנוסף ככה לחנוק אותם מכל הכיוון
ברוך הבא חבר חדש!!|חיבוק|
עונש לא רע!!!

ידוע שהערבים אינם אוהבים בוגדים ואינם סומכם עליהם, ובצדק!!
מחר הם שוב יבגדו ויעברו חזרה למקור שלהם!

Harrington

Well-known member
מנהל

מהו העונש שלדעתכם ירתיע אזרחים לבגוד במדינה?​

מחקרים מלמדים שמה שבעיקר מרתיע עבריינים פוטנציאליים זה לא חומרת הענישה, אלא סיכויי התפיסה. לכן יש חשיבות בפרסום כל פרשיה כזאת שנחשפת ומתן תחושה כללית שהסיכוי לחמוק מתפיסה, קלוש.

מעבר לכך מאחר ומדובר בבגידה פר אקסלנס, מצידי אפשר להפעיל כל ענישה זולת עונש מוות (שאני מתנגד לו עקרונית ולא משנה מה העבירה).

לצד כל זה, מעניין לשים לב מה החוליות האלה נדרשות לעשות. כך למשל קראנו שבין השאר אירן דורשת מהם לצייר גרפיטי נגד ממשלת המחנה הלאומי והעומד בראשו, כלומר להיות חלק ממכונת הרעל הרל"בית שמנסה ליצור כאוס במדינה ולהמציא אווירה רל"בית. ככל שהדיון על כך יהיה פומבי יותר, כך האנשים האלה יקלטו אולי שמעשיהם מיותרים וחסרי משמעות אמיתית. מאחר ואף אחד, גם לא בוגד שפועל בשביל כסף, לא נהנה להיות מיותר וזניח, אולי גם זה ירתיע.

boriska1

Active member
ך למשל קראנו שבין השאר אירן דורשת מהם לצייר גרפיטי נגד ממשלת המחנה הלאומי והעומד בראשו,
אין ראש ממשלה טוב לאיראן מביבי, הביביזם מתנה לכ אויבי ישראל. ואני לא מדבר על עניין ימין ושמאל, אני מדבר על ביביזם כאידאולוגה.
כן, אני יודע שבעוד 5 - 6 שנים הביביזם ינצח סופית ויחזיק עד סוף מדינת ישראל. בעוד 10 שנים גם לא אוכל לכתוב מה שכתבתי. ניצחתם, הרינגטון, ניצחתם.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין ראש ממשלה טוב לאיראן מביבי, הביביזם מתנה לכ אויבי ישראל. ואני לא מדבר על עניין ימין ושמאל, אני מדבר על ביביזם כאידאולוגה.
כן, אני יודע שבעוד 5 - 6 שנים הביביזם ינצח סופית ויחזיק עד סוף מדינת ישראל. בעוד 10 שנים גם לא אוכל לכתוב מה שכתבתי. ניצחתם, הרינגטון, ניצחתם.
ספר את זה לאירנים. הם אלה שמשלמים לאנשים כסף לצייר גרפיטי נגד ביבי :).
לא יודע מה זה בדיוק ביביזם וממילא לא יודע מה דעתי בשאלה אם ינצח בעוד כמה שנים. אבל בהחלט שמח לשמוע שניצחנו, מי שה"אנחנו" הזה לא יהיה.

שבת שלום.

ai27

Well-known member
האיראנים הבינו שסוריה לבנון ואולי אפילו עזה
לא יהיה בסיסי טרור טובים
והם מרחיבים את מעגל הטרור

גם חלאות בישראל
וגם בכל מדינה ידידותית

למעלה