מהו הפירוש?

inbalp1

New member
מהו הפירוש? ../images/Emo14.gif

שלום לכולם, הבחור מהעבודה שסיפרתי לכם עומד לחזור לביקור עוד שבועיים-שלושה, שאלתי מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבינו בחודשיים הקרובים... זה מה שיצא (פריסת שאלה, 5 + סיכום: מה - שמונה מטות הפוטנציאל הרומנטי - מוות ביני - ירח לבין X - ארבעה מטות בחודשיים הקרובים - שלוש חרבות סיכום - חמש חרבות מה אתם אומרים? תודה! ענבל

batgalim

New member
הי ענבל ../images/Emo140.gif

מה - שמונה מטות הפוטנציאל הרומנטי - מוות ביני - ירח לבין X - ארבעה מטות בחודשיים הקרובים - שלוש חרבות סיכום - חמש חרבות לא נראה שיש פה פוטנציאל... את נלהבת ורוצה להיות איתו בקשר רומנטי אך נראה לי שהוא נמצא כבר במערכת יחסים זוגית ואת סתם תתאכזבי. לדעתי כדאי לך להוריד את רמת הציפיות מהפגישה החוזרת איתו בכדי שהאכזבה לא תהיה קשה מידי. לא אוהבת להגיד דברים שליליים, אבל זה מה שהפריסה אומרת... שולחת לך חיבוק

צ ל י ל 8

New member
לדעתי ../images/Emo20.gif

אין בכלל טעם לעשות שוב ושוב פריסה בנדון, מה גם שהבחור צריך לחזור רק בעוד 3 שבועות. מה הטעם לפרוס עכשיו?

inbalp1

New member
היי צליל

את יודעת איך זה, כשמחכים למישהו ובכל יום מחפשים איזשהו רמז או סימן, גם אם הוא צריך לחזור רק עוד שבועיים... לראשונה שנכנסתי לפורום, נדהמתי מהפריסות, התשובות, העזרה והתמיכה שנותנים כאן, התשובות והיחס של האנשים כאן בהחלט מעודדת ועוזרת להרגשה ואני יודעת שזה יכול לעצבן כששואלים שוב ושוב את אותה שאלה אבל אין הכוונה להתקרץ אלא רק לשאוב איזשהו עידוד או לקבל תשובות לשאלות שאני תוהה לגביהן בכל יום ויום... אם זה קשה לענות או להתייחס לאותה שאלה, אני אבין ואשתדל לא לשאול... בכל מקרה, תודה. ענבל

צ ל י ל 8

New member
ענבלי

זה לא עניין של קושי להתייחס.. זה עניין של חוסר טעם. הרי זה כאילו את שואלת שוב ושוב על מנת לקבל תשובה שתהיה לך טובה. אבל זה לא עובד ככה. צריך לעשות פריסה אחת וללמוד ממנה. לא נותן שום דבר לעשות פריסה חוזרת. לשם מה בעצם? כי התשובה הראשונה לא מצאה חן בעינייך? עושים פריסה נוספת רק אם דברים משתנים, אם יש באמת צורך. ובמקרה שלך, לא קרה כלום. הבחור פשוט נסע. מקווה שהבנת

inbalp1

New member
תודה לך בת-גלים ../images/Emo24.gif

במחשבה שניה יכול להיות שאת צודקת, אני באמת לא יודעת עליו הרבה ואולי באמת יש לו כבר מישהי... תודה רבה לך על התשובה! ענבל

למעלה