מהו הצימר הטוב ביותר בראש פינה?

דור77

New member
מהו הצימר הטוב ביותר בראש פינה?

מחפש בראש פינה צימר איכותי ויפה לחגוג יום הולדת לאשתי בחודש הבא. צימר מושקע ומוקפד, ששמים בו דגש על הפרטים הקטנים, לא מצועצע מדי, לא סתם ביקתה, אלא מקום מיוחד באמת שעושה חשק לחזור אליו פעם נוספת. רצוי עם נוף, אך לא חובה, רצוי לזוגות בלבד. אשמח לקבל המלצה מנסיון אישי. (אני יודע שישנם צימרים אחרים העונים להגדרות אלה, שאינם בראש פינה, אך אני מעוניין בכל זאת במקום זה בלבד).

drtrip

New member
בבקשה...

ראש פינת נוי-מאירה ונוי-בקתת עץ מקסימה ולא מצועצעת מפנקת מאוד... המקום לזוגות בלבד. 04-69346123. מחירים מיוחדים לגולשי תפוז. אחוזת אורנים-04-6800321, פינה בלב-קובי-04-6930970- מבנים מאבן, מקסים!!! ראש הפינה-של משפ' המאירי- מבנה אבן-נוף מדהים- 04-6938707. את כל האתרים תוכל למצוא באתר תפוז טריפ. בהצלחה!

Forum User

New member
לטעמי האישי - אחוזת אורנים

היינו שם, וגם באחוזת המאירי, הם צמודים ומציעים פחות או יותר את אותו מפרט במחיר דומה. בשני המקרים חדרי האירוח נמצאים בקומת הקרקע של בית המארחים. באחוזת המאירי שמענו את המשפחה, אולי בגלל המיקום של החדר שלנו ביחס למרפסת בו המשפחה התכנסה לארוחת שבת, ואילו באחוזת אורנים היו לנו שקט ושלווה אמיתיים. המתחמים צמודים זל"ז (המאירי גבוה יותר מאורנים) ומשקיפים לנוף נפלא. להמאירי יש המון שטח שאפשר להסתובב בו, בוסתן וגינה יפים. באורנים פחות. לאורנים יש ג'קוזי בחוץ, מתחת לעצי שקד וזית, שהוא בעיני גולת הכותרת של המקום. את אמבטית הג'קוזי של המאירי לא אהבתי כ"כ, אבל זה עניין של טעם אישי (אני מעדיפה מקלחת בנפרד וג'קוזי בנפרד). בשני המקומות הריהוט והאיבזור מאוד מוקפדים, המצעים והמגבות/חלוקים איכותיים ללא רבב, והם מצויידים במטבחון יעיל ונוח (להביא קפה ותה משובחים מהבית) ופינת אוכל גם בפנים וגם בחוץ. שניהם קרובים מאוד מאוד מאוד לשיחזור וכיף לצאת בליל שבת לסיבוב ליד בית הכנסת או בשבת בבוקר לטיולון ברחובות האבן או לרדת לקפה באחד מבתי הקפה הסמוכים. לא הזזנו את המכונית כלל לכל אורך השהות.

למעלה