מהו הקוד הטכנאי לכל סוגי הנוקיות?

3310 4ever

New member
אם אתה מתכוון...

לקוד שמציג את ה"תפריט הסודי" אז יש לי 2 קודים, אחד לאורנג´ ואחד לסלקום תנסה- מה שמצליח מצליח. כל מה שיקרה לך כתוצאה מזה באחריותך בלבד (לא שאני יודע על נזקים שזה עשה אבל אתה תהיה אחראי לזה...) *#92702689# and *#92772689# יש לי עוד קוד שאני לא ממש יודע מה הוא עושה- אמרו שזה הודעות חינם באורנג´ אבל זה לא: SIM Clock Stop *#746025625# חשוב!!!: בכל הקודים הקוד מתחיל מהכוכבית שבסוף (דוגמא: כוכבית סולמית אפס אפס אפס אפס סולמית. זה סתם קוד, של הגרסה) <-----> Enjoy

eranavni

New member
ה SIM CLOCK STOPP הוא ...

מוריד את איכות השמיעה ומעלה את איכות החיים של הסוללה או הפוך אני לא בטוח

לא ולא

קוד סתמי לגבי מצב השעון, אם הוא נעצר לאחר שמנתקים מכור חשמל או לא.

eranavni

New member
לא הבנתי אותי בכלל

אמרתי שזה מעלה את חיי בטריה למשל סוללה רגילה חיה שנתיים בממוצע? אז היא תחייה לך שנתיים וכמה חודשים ( זו רק הערכה של זמן)

eranavni

New member
אתה רוצה תאמין אתה לא רוצה אל תאמין

ממש אין לי כוח ועצבים אילך וגם פירסם את זה מישהו אחר לפני כך שאני לא ממציא כלום

תקשיב לי...

אתה חדש פה נכון? תאמין לי אין לך מה ללמד אותי פה, אני חותם לך שהקוד הזה לא ישפיע לך על חיי הסוללה איכות הסוללה עוצמת הסוללה או כל מה שקשור לסוללה. זה לא קוד אקטיבי או משהו זה פשוט קוד מידע ולא שום דבר אחר. הרבה אנשים יכולים לכתוב הרבה דברים, אבל מניסיון, ויש לי נסיון, זה לא ישפיע לך כלום!

eranavni

New member
אני את שלי אמרתי

אם יש לך תלונות אל תפנה אותם אליי תפנה אותם לזה שכתב את זה לפני

idan3k

New member
באמת... קצת היגיון... איך קוד יכול

לגרום לסוללה להחזיק יותר זמן? אם אורך החיים שלה הוא שנתיים הוא ישאר שנתיים לא משנה איזה קוד תכניס ואיזה שירים תשמיע לה.

Nokia Fan

New member
שאלה מתבקשת

אם כך - יש אפשרות לגרום לנוקיה 3310 לזכור את השעה גם כשמנתקים את הסוללה??? זה ממש מעצבן, בייחוד בגלל שחייבים להוציא את הסוללה בשביל לחבר את הכבל...

eranavni

New member
יש עוד אחד

*33#0000# מבטל שיחות יוצאות #33*0000# מחזיר את השיחות היוצאות נ.ב אם יש לך מוטורולה טיימפורט אתה יכול לשנות הקוד של ה 0000 לאיזה קוד שאתה בוחר למשל הקוד יהיה *33#1234# או #33*1234# אבל לא חייב דוקא 1234 זה סתם דוגמא

eranavni

New member
הקודים לא יצאו לי טוב

לביטול סולמית 33 כוחבית הקוד שלך למשל 0000 ואז סולמית להפעיל את ההגבלה כוחבית 33 סולמית הקוד שלך ואז סולמית

LordNor

New member
אל תנסה את הקוד של הודעות חינם!!!

זה לא נותן לך הודעות חינם!!!!! סתם דפקו אותך!!!, זה עוצר משהו בסים קארד. אם לא ניסית אותו, אז אל תנסה!!! כל החברים שלי נדפקו בגלל זה

eranavni

New member
תקרא שוב

הסיםלוק לא הורס כלום הוא רק מוריד את אורך חיי הסוללה בקצת

geostant

New member
Sim Clock Allowed

זה קוד שאכן נותן SMS חינם, אבל לא בארץ. ברשת GSM הגרמנית (בגרמניה, דהההה) זה יתן SMS חינם (בדוק !).

למעלה