מהו השיר הכי פחות מוצלח של גלי ??

מהו השיר הכי פחות מוצלח של גלי ??

אני יודעת שאולי זה לא המקום הנכון לשאול את זה, אבל כמו שרובי אמר (ואף אחד לא יחשוד בו באי אהבת גלי), לפעמים גליא לא נשמעת טוב, לפעמים היא לא נראית טוב וכנראה שלפעמים יש פה ושם (מתי מעט) שירים לא הכי...קליטים. זה לא אומר עליה כלום. בכל אופן, לדעתי השיר הכי פחות מוצלח של גלי הוא "עוף מוזר". למרות שאני מודה ומתוודה שכשהייתי ילדה נורא התרשמתי מהמלים שלו (מעולם לא הייתי "עוף מוזר" בשכונתנו אבל תמיד היתה לי רגישות לחלשים והשיר הזה קרע אותי), היום אני חושבת שהמלודיה איומה וזה שיר מעצבן ותמיד מעורר בי אסוציאציות של שחיטת עופות, תהרגו אותי אם אני יודעת למה...
(ואני צמחונית) זה שיר לא טוב בעיניי. מה לדתעכם? בהזדמנות זו אני מודיעה שאצטרך לצמצם מעט את נוכחותי בפורום (לרווחת שאר המשתתפים
)עקב תחילת השנה האקדמית ועקב מבול העבודה שבתוך שבועות ספורים יהיה מנת חלקי (ובתקווה ובתפילה שלא).

שרית7

New member
בכל אלבום יש לפחות שי אחד שאני לא

סובלת...אבל ממש לא שני שירים שאני ממש לא יכולה לשמוע הם:12 בלירה (מעצבן עד כדי טורדנות ממש) ומתוך האלבום האחרון את מקום של אהבה. גם את בועת הפחדנות אני ממש לא יכולה לשמוע האלבומים המושלמים של גלי מבחינתי, שבהם אני ממש אוהבת את הכל הם קח אותי הביתה, אמצע ספטמבר וצעד אחד לפני הנהר כמובן שיש שירים שנמאסו עליי למשל אסמרלדה, תני לו פרח ואין לי ארץ אחרת (ודווקא יש לי... שוויץ...) ונפאל שגם הוא מאוס כבר מזמן... בראשית הוא דווקא אחד האלבומים של גלי שיותר אהובים עליי ואני מאוד מחוברת לשירים בו ולהגשה של גלי השיר היחיד שאני פחות אוהבת מבראשית הוא "זר יקר" דווקא את עוף מוזר אני מאוד אוהבת ובהמשך אספר סיפור שקשור לשיר הזה

R o b b i e D

New member
וואלה שרית לא ידעתי. אני דווקא

מאד אוהב את מקום של אהבה ואת בועת הפחדנות. אני לא אוהב את "פני ילדה" באלבום גלידה. אני לא סובל את "רק היום" באלבום נסיך החלומות. אני גם לא מסמפט את "בפעם הבאה" מהאלבום סימנים. האלבום צעד אחד לפני הנהר הוא האלבום המושלם לטעמי ועובדה הוא האלבום שמכר הכי הרבה למרות שיש שיגידו "אמצע ספטמבר". יצא לי פעם לדבר עם קוקה(שוש עטרי) שהיתה מנהלת התכניות שלי בתחנת "לב המדינה" ולדעתה "אמצע ספטמבר" הוא הטוב ביותר. "זר יקר" גם אני מצטרף לשרית כאחד השירים שאני לא אוהב אבל "בית היין" עוד יותר בלתי נסבל. אפשר לשאול שאלה אחרת והיא: איזה שיר של גלי בהופעה הוא הזוכה לביצוע הכי טוב ואיזה הכי פחות טוב לדעתנו. אז אם שאלתי אני יענה. לדעתי נפאל ומקדש האהבה זוכים לביצוע חלש מאד בהופעה(למרות שאני מטורף על מקדש האהבה -פשוט חולה על השיר הזה). קסמים ודרך ארוכה הם המרגשים ביותר בהופעה . לטעמי האישי כמובן. אני חייב לציין שהעיבוד שעשו ל"חבק אותי לאט" בהופעה הוא פשוט היסטרי ולא יכולה להיות התחלה יותר טובה להופעה מזה.

שרית7

New member
ואללה בית היין שכחתי שיש דבר כזה

יש עוד שירים שאני לא אוהבת אבל אני באמת אוהבת כמעט את כל השירים של גלי הבחירות שלה הן מאוד מוצלחות והיא תמיד נוגעת בי. דווקא את "רק היום" אני אוהבת... "אם רצית רטט בוא... רק אני שורטת פה... לילה, לילה מעלה מטה מעלה... רק היום... בואו בואו בואו כדאי לטעום..." בכלל אלבום יפהפה אני מתה עליו יש בו משהו ראשוני בתולי כזה וככה בדיוק גם גלי נשמעת באלבום הראשון שלה. נסיכת החלומות

רינה7

New member
כשהשיר לא מוצא חן -הקשיבו לקול.

אפרופו רק היום. בשנות ה-80 כשהייתי ישנה עם רדיו דלוק כל הלילה, הייתי מתעוררת מכל שיר של גלי שהייתי שומעת. והשיר רק היום היה כמעט בכל בוקר בגלי צה"ל.

willo1

New member
קודם כל

אפרת- בהצלחה בלימודים, אני מקווה( ואני בטוחה שאני לא היחידה) שבכ"ז יהיה לך קצת זמן פנוי... בכל אופן השיר הפחות יפה לדעתי הוא קסמים, אבל לא בגלל שגלי לא נשמעת טוב, פשוט אני לא ממש אוהבת את המנגינה, את המילים אני דווקא אוהבת.

אויש תודה מתוקה!

כל כך נחמד מצידך לחשוב על הלימודים שלי... באמת התחלתי את השנה ודווקא הקורסים SO FAR אחלה, טפו טפו טפו, כרגיל כל הטיפוסים הכי ביזאריים נדבקים אלי אבל זה כבר סיפור ישןןןןןןןן
בשמחות חביבתי!

שרית7

New member
אפרתוש המון הצלחה

ובכלל שתהיה לך שנה נפלאה משום מה יש לי הרגשה שאת מצטיינת בכל...

../images/Emo26.gif

בקשר לשיר פחות אהוב, אני צריך עוד לחשוב על זה, ואני כרגע ממש לא נמצא במצב שאני יכול לחשוב בו... רק רציתי לאחל לך בהצלחה בשנת הלימודים הבאה, ומקווה שתמצאי את הזמן להיכנס לפורום

למעלה