מהו השיר שאתם הכי אוהבים מ- I've been expecting you
D Drorrrrrr New member 17/3/03 #1 מהו השיר שאתם הכי אוהבים ../images/Emo60.gif מ- I've been expecting you
מ מרילנצח New member 17/3/03 #2 קשה אבל.... אני חושבת שאני הכי אוהבת את.. strong או את: she's the one..
D Drorrrrrr New member 17/3/03 #3 אני הכי אוהב את ../images/Emo60.gif Phoneix From The Flames ואת No Regrets
O One Falling Star New member 18/3/03 #4 הממ.. קשה.. בכלליות זה לא האלבום האהוב עליי הממ.. אני אוהבת Stalkers Day Off (I've Been Hanging Around) זה כזה חמוד וחוצמזה הממ.. no regrets.. These Dreams.. וגם לKarma Killer יש מילים יפות.. זה עניין של טעם נראה לי שאימצתי אייקון חדש
הממ.. קשה.. בכלליות זה לא האלבום האהוב עליי הממ.. אני אוהבת Stalkers Day Off (I've Been Hanging Around) זה כזה חמוד וחוצמזה הממ.. no regrets.. These Dreams.. וגם לKarma Killer יש מילים יפות.. זה עניין של טעם נראה לי שאימצתי אייקון חדש
ש שלמונזה New member 19/3/03 #5 גם אני רוצה לבחור! השיר האהוב עלי מהאלבום הזה ובכלל הוא: No Regrets פשוט חולה על השיר הזה, המשמעות, המילים, ובעיקר על הקליפ!
גם אני רוצה לבחור! השיר האהוב עלי מהאלבום הזה ובכלל הוא: No Regrets פשוט חולה על השיר הזה, המשמעות, המילים, ובעיקר על הקליפ!
ק קרין ואן דר ביק New member 19/3/03 #6 No Regrets../images/Emo15.gif השיר כמעט הכי טוב שלו !!! המילים, המוסיקה הכל !!!
Reutk Active member 21/3/03 #7 דרור אתה בדיוק כמוני../images/Emo8.gif No Regrets Phoneix From The Flames שני השירים הכי מדהימים ללא ספק
דרור אתה בדיוק כמוני../images/Emo8.gif No Regrets Phoneix From The Flames שני השירים הכי מדהימים ללא ספק