מהו השלב בוא מומלץ לעבור לאפילציה ?

נאדה1

New member
מהו השלב בוא מומלץ לעבור לאפילציה ?

מהו השלב בוא מומלץ לעבור לאפילציה בפנים ?
לאחר כמה טיפולי לייזר ? ובאיזה מצב ?

וכן ,האם אפילציה גם אפקטיבית לשאר האזורים בגוף(ידיים רגליים וכו') לאחר שעושים מספר טיפולים בלייזר?
(כי אני שמעתי בנתיים על כאלה שעושות אפילציה רק בפנים).

יו איפה

New member
זה תלוי כמה התדלל השיער באיזור המטופל

בגלל שאפילציה היא עבודה על כל שערה בנפרד, מיותר להשקיע יותר מידי כסף לאזור צפוף בשיער.
בנוסף, בגלל ששיער בהיר יותר לא מוסר על ידי הליזר ולכן אם יש לך שיערות בהירות בין שאר השיערות הן כנראה נשארו ואותן יהיה ניתן להסיר באפילציה.

נאדה1

New member
אוקיי , זאת אומרת

שאם יש לי שיערות כהות על עור בהיר יש מצב שעדיף כבר לעשות את כל ההסרה בלייזר ?
(אני משום מה הייתי בטוחה שאפילציה הוא שלב הכרחי לאחר הלייזר).

יו איפה

New member
אם השיער כהה אז את הרוב תוכלי להסיר בלייזר

כשתגיעי למצב שישארו שיערות פה ושם במרווחים גדולים מאוד אז כנראה שחבל על טיפול לייזר וכבר עדיף להתמקד בכל אחת מהבודדות בנפרד עם אפילציה.

לדעתי ומניסיוני - הפוך

(אולי יש פה בנות שאצלן זה עבד ההפך)

אני בזמנו עשיתי בפנים, בלי הורמונים, בלי קשר לשינוי מין... רק אפילציה במחט חשמלית.

לעשות לייזר בפנים - בלי אפילציה במחט - זו עבודה מאוד קשה ולדעתי כמעט לא יעילה.

עשיתי לייזר בפנים רק בשלבים הסופיים כדי "לנקות" שטחים שנשארו.

טלייי1988

New member
ואני חושבת שהכי יעיל זה לייזר

ולא אפילציה ואני לא מאמינה באפילציה כי היא מסוכנת ועלולה לעשות חורים בפנים לכן זה מיותר בישביל ורק לייזר יש כול מיני סוגים של לייזר שעושים על שיערות פלומתיות גסות ושחורות זיפים בהירות שחורות ועובדות טוב ועושות עבודה מצוינת

השיער שלי שחור שלגיה :) גם בראש וגם

בפנים (עד כדי כך שבעבר היו שואלים אותי אם הייתי צובעת את שיער הראש, כי הוא ממש שחור :)

וזו גם הבעייה...

עשיתי בגיל 20 הסרה באפילציה של 80 אחוז משיער הפנים (עבר בהצלחה, אין לי שיער בפנים) אבל השארתי את אזור השפם/זקן עם שיער.
היום מטפלת באזור זה.

אבל כיוון שהשיער מ-א-ו-ד שחור שם , בניגוד לאחרים / ואחרות שאני מכירה שיכולות להתגלח וייראה כאילו אין להן שיער באזורים אלו ... אצלי גילוח וגם איפור מעל - רק "עובר בקושי,....

לא הבנתי אם כשאמרת "הפוך" , הצדקת אותי לגבי האפליציה שהיא יעילה יותר ? או לא ? :)

יו איפה

New member
התכוונתי שהדרך שלך הפוכה להמלצה הרווחת

אפילציה היא יעילה מאוד אבל היעילות שלה היא מול כל שערה ושערה ולא יעילות בשטחים גדולים ובזמן קצר ו/או בעלות סבירה יותר שאת זה ניתן לקבל עם לייזר.
למי שיש זמן וכסף יכולה להשקיע אותו באפילציה כבר מההתחלה, זה אופטימלי. אבל חיסכון בזמן וכסף יתבצע בצורה כזו שקודם כל לייזר יסיר כמות גדולה של שיער בבת אחת במספר טיפולים בודדים (גם אם פרוסים על זמן ארוך) ואם נשארו שיערות במרווחים גדולים אז הלייזר כבר הופך ל'ביזבוז' ועדיפה ההתמקדות בכל שיערה בנפרד.

אני יודעת, פשוט לייזר במקומות הורמונלים בגוף

היעילות שלו מאוד פחותה, ואפילו בשני מקומות של מכוני לייזר גדולים אמרו לי שהם לא עושים הסרת שיער בפנים בלייזר בגלל שאולי אולי אולי , במקרה הטוב, יגיעו ל 50 אחוז הצלחה.

ובנוסף - מניסיון אישי כשעשיתי בעבר בלייזר ואפילציה, אלמלא הייתי עושה באפליציה קודם.. הלייזר כמעט בכלל לא היה משפיע.

Ellianne

New member
לא בהכרח

אם לוקחים הורמונים (חוסמי T) אין סיבה שהלייזר יהיה רק 50% במקרה הטוב.

למעלה