מהו זמן הבלוגים שלכם?

פגעסוס

Well-known member
מהו זמן הבלוגים שלכם?

בעבר קראתי בלוגים בזמן העבודה (AKA בבוקר). הגעתי לעבודה, העליתי את תוכנת הRSS והתחלתי לקרוא את כל העדכונים מהלילה. אחרי העבודה, יצאתי ללימודים או לבלות וכשחזרתי הביתה ישבתי לקרוא את כל מה שקרה מאז שעזבתי את העבודה. כך שזמני הבלוגים שלי עד היום היו הבוגר (9 עד 13 בערך) והערב (10 עד 11 בערך). היום בתפקיד החדש יש לי מעט מאוד זמן לקרוא בלוגים בעבודה, אז יוצא שזמן הבלוגים שלי השתנה לערב בלבד (9 עד חצות ולפעמים יותר). מתי אתם בד"כ קוראים בלוגים?

5-7 בבוקר

10-12 בצהריים זמני ישיבות במשרד וזהו אין כרגע בבית אינטרנט אז הזמן של הלילה נלקח ממני

siv30

New member
../images/Emo7.gif נושא כאוב

לפעמים יוצא לי פה ושם להציץ אבל לא ממש לקרוא בשביל להתעמק. בד"כ מהרגע שאני מגיעה מהעבודה, בין לבין עד השעה שאני הולכת לישון.

דם דם

New member
בגלל הפסיכומטרי

לא רק שאין לי זמן לעדכן פוסטים אצלי ככה שבקושי אני מתעדכן במה שקורה אצל אחרים בבלוג אני מנוי לרובם באימייל וכשאני מגיב אני מגיב בעיקר על הפוסטים האחרונים בגדול,אני מתעדכן בבלוגים בסוף שבוע או בבוקר או בערב. מתי שיש לי זמן קצת יותר פנוי

מתי שיש לי זמן "מיותר"

ובד''כ אין לי הרבה כזה, כך שהמון פעמים אני מוצא את עצמי תופס שעה, שעתיים או יותר וקורא את העדכונים של הימים האחרונים. אין לי שעות מסויימות, אבל לרוב זה אחרי שעות בית ספר (מן הסתם), כלומר בעיקר אחר הצהריים ובערב. המון פעמים מצאתי את עצמי משלים עדכונים ביום שבת, אחרי שלא נכנסתי לקורא ה-RSS של הבלוגים במשך כמה ימים מחוסר זמן. משתדל לקרוא לעיתים קרובות עד כמה שאפשר. בקיצור - אין זמן מדוייק וקבוע. משתנה בהתאם למצב.

דיטי

New member
בקושי קוראת בלוגים

ובמעט הזמן שאני כן קוראת זה יהיה כשמשעמם לי בעבודה (16:00-21:00) או מאוחר בלילה בבית (00:00-4:00).

mary lou

New member
בוקר, צהריים, ערב, לילה ו...

הפסקות משיעורים (ברוך אתה ממציא מעבדות המחשב אליהן אני רצה כל הפסקה). בעצם, גם בזמן השיעורים (בעיקר שיעורי יהדות), ברוך אתה ממציא הפלאפון. בקיצור, לאהבה אין גיל ולבלוגים אין זמן. כל זמן הוא זמן בלוגים ^^.

0r0r

New member
דפדוף אקראי וכשאני נזכר להפעיל את קורא הRSS

למעלה