האם זה חופש מדברים שאינם נעימים או נוחים לי ? האם זה החופש לעשות "מה שבא לי" ? האם זה חופש מבעיות כלכליות או בריאותיות ? האם זה חופש לחיות במקום שאנו מעדיפים ועם בני אדם שנוח לי אתם ? האם זה חופש לחיות בהתאם לאמונות והייעוד שלי ? מהו החופש בשבילכם ?
שנותן לי את מקסימום החופש לו אני כרגע יכולה לזכות. אני יכולה לבחור לעשות מה שבא לי, אבל העשייה הזאת מביאה איתה איזושהי תוצאה אותה אני בוחרת ברגע שאני בוחרת לעשות מה שבא לי. וזה נכון לגבי כל בחירה שאעשה. כרגע יש אפילו לחופש שלי גבולות, אבל הם הרבה יותר נוחות לי מהאופציה לא לבחור בחופש . לפני שבוע החלטתי לקחת לי חופש. חופש מהמקום בו אני חיה ונסעתי ונהניתי מכל רגע. ברגע שבו בחרתי לנסוע בחרתי לכלב שלי מקום זמני שהוא הרבה פחות טוב בעבורו מהמקום שלו-שלנו. ברגע שבו בחרתי בלקחת לי חופש בחרתי אולי לוותר על הצמחים שלי שנשארו בבית, בלי מישהו שישקה אותם. החופש הזה הוא לא חופש אינסופי, אבל הוא חופש שמילא לי מצברים.
שלום לכולם ! מחשבות "כבויות",חופש מרחב,זמן ובחירת האנשים להיות איתם ועוד החופש מהידוע!!, הוא החופש האמיתי.מהרגלים התניות,מסורות ועוד מודעות וצומת לב הם הכלים לרכוש את החופש מהידוע, ואז חויית החופש היא אולטימטיבית באנרגיות חדשות ומדהימות. פרץ