מהו "חופש" בשבילכם ?

roniia

New member
מהו "חופש" בשבילכם ?

האם זה חופש מדברים שאינם נעימים או נוחים לי ? האם זה החופש לעשות "מה שבא לי" ? האם זה חופש מבעיות כלכליות או בריאותיות ? האם זה חופש לחיות במקום שאנו מעדיפים ועם בני אדם שנוח לי אתם ? האם זה חופש לחיות בהתאם לאמונות והייעוד שלי ? מהו החופש בשבילכם ?

חופש במהותו הוא העדר גבולות

העדר כל מה שמגביל אותנו: מרחב זמן הגוף התודעה.... רק כשמתנסים במצב של חוסר גבולות, חווים חופש אמיתי. מלא.

freearth10

New member
חופש בשבילי הוא חופש הבחירה

שנותן לי את מקסימום החופש לו אני כרגע יכולה לזכות. אני יכולה לבחור לעשות מה שבא לי, אבל העשייה הזאת מביאה איתה איזושהי תוצאה אותה אני בוחרת ברגע שאני בוחרת לעשות מה שבא לי. וזה נכון לגבי כל בחירה שאעשה. כרגע יש אפילו לחופש שלי גבולות, אבל הם הרבה יותר נוחות לי מהאופציה לא לבחור בחופש . לפני שבוע החלטתי לקחת לי חופש. חופש מהמקום בו אני חיה ונסעתי ונהניתי מכל רגע. ברגע שבו בחרתי לנסוע בחרתי לכלב שלי מקום זמני שהוא הרבה פחות טוב בעבורו מהמקום שלו-שלנו. ברגע שבו בחרתי בלקחת לי חופש בחרתי אולי לוותר על הצמחים שלי שנשארו בבית, בלי מישהו שישקה אותם. החופש הזה הוא לא חופש אינסופי, אבל הוא חופש שמילא לי מצברים.
מאיה

Ofra m

New member
בשבילי חופש

הוא לעשות רק את מה שאני אוהבת!

ש מ ש א

New member
החופש שהייתי רוצה שיהיה לי

הוא לעשות מה שאני בוחרת לעשות, ולא מה שאני צריכה-כדי-לקיים-את-חיי-כפי-שהם-כעת. לעתים שני הדברים הם אחד, ולעתים לא...

trz25

New member
איזה פורום נחמד

שלום לכולם
החופש האמיתי מבחינתי זה כאשר יש אפשרות "לכבות" את המחשבות ופשוט להיות.

יפה אמרת

כשכל המחשבות 'מכובות' זה המצב של מודעות טהורה או מודעות עצמית או מודעות טרנסנדנטלית. זהו המצב האמיתי של חוסר גבולות. של חופש אמיתי.

trz25

New member
../images/Emo13.gif

I'm reading the Power Of Now by Eckhart Tolle, it's AMAZING also a great book is The Four A greements by Miguel Ruiz

pfarchy

New member
חופש

שלום לכולם ! מחשבות "כבויות",חופש מרחב,זמן ובחירת האנשים להיות איתם ועוד החופש מהידוע!!, הוא החופש האמיתי.מהרגלים התניות,מסורות ועוד מודעות וצומת לב הם הכלים לרכוש את החופש מהידוע, ואז חויית החופש היא אולטימטיבית באנרגיות חדשות ומדהימות. פרץ

למעלה