מהו לדעתכם השיר של דה קולינג שבו ניתן להבחין ביכולות הווקאליות של אלכס הכי טוב
D Drorrrrrr New member 5/5/03 #1 מהו לדעתכם השיר של דה קולינג שבו ניתן להבחין ביכולות הווקאליות של אלכס הכי טוב
C crazy4tc New member 5/5/03 #2 אמממ... וואי זה קשה להגיד! אני חושבת שטגימטייזד... אבל בעצם לא נראה לי שיש שיר כזה... אם רוצים לשמוע את הקול שלו כל מה שצריך זה בעצם לשמוע אותו לייב...
אמממ... וואי זה קשה להגיד! אני חושבת שטגימטייזד... אבל בעצם לא נראה לי שיש שיר כזה... אם רוצים לשמוע את הקול שלו כל מה שצריך זה בעצם לשמוע אותו לייב...
א אלמונית אדמונית New member 6/5/03 #3 ררר באמת שאלה קשה! אולי....אההההם....אההה....ארג לא יודעת!!! ניראה לי אולי אדריאן??
A aYaLoLy New member 6/5/03 #4 אמממממ../images/Emo4.gif תראו.. בהופעה חיה רואימ הכי הרבה אץ הקול האמיתי של האדמ כי זה בלי כל העיוותימ וכל השטויות האלה.. אבל אמ מדברי מ על CP אז.... אמ....... סטיגמטייזד נראה לי, וגמ 4U רואימ את היכולת ה(מדהימה) של אלכוסונ,לשיררררררררר
אמממממ../images/Emo4.gif תראו.. בהופעה חיה רואימ הכי הרבה אץ הקול האמיתי של האדמ כי זה בלי כל העיוותימ וכל השטויות האלה.. אבל אמ מדברי מ על CP אז.... אמ....... סטיגמטייזד נראה לי, וגמ 4U רואימ את היכולת ה(מדהימה) של אלכוסונ,לשיררררררררר
J juliajk New member 11/5/03 #5 For you נראה לי ש For you הוא שיר שהכי משקף את היחולות הווקליות שלו למרות שהוא תמיד שר מדהים ואפשר לשמוע את זה בכל שיר ושיר
For you נראה לי ש For you הוא שיר שהכי משקף את היחולות הווקליות שלו למרות שהוא תמיד שר מדהים ואפשר לשמוע את זה בכל שיר ושיר