מהו מזון נוגד חימצון?

סימפתי

New member
מהו מזון נוגד חימצון?

שאלה למומחים ולמקצעוניים: 1. איזה סוגי מזון הם נוגדי חימצון? 2. האם יש אמת בקשר של מזון ל- ANTI AGING? 3. מה זה רידקאלים בגוף? אודה אם אקבל תשובה מדעית וענינית... תודה סימפתי

סימפתי

New member
למה יש התעלמות מהשאלה שלי?

מדוע אנשי המקצוע ואנשי הפורום מתעלמים מהשאלה שלי? אני מאוד נעלב... אני שואל שוב, אולי אחד מחברי הפורום הידענים, ישיב? 1. אילו סוגי מזון נחשבים כנוגדי חימצון ANTIOXIDENT? 2. איזה סוג מזון מפחית רידקאלים חופשיים FREE RADICALS? 3. האם יש אמת בדיווחים על קשר בין תזונה נכונה ו- ANTIAGING? או שזה הכל חנטריש? תודה סימפתי

snufkin211

New member
תגובה

התשובות שאני יכול לתת לך מהידע שלי: נוגד חימצון (אנטי-אוקסידנט) הוא תרכובת אשר מגנה על התא מזק הנגרם מרדיקלים חופשיים (זיהום) של חמצן. נוגדי חמצון קיימים בשלל מוזונות שאנו אוכלים כגון: קליפת ענבים, שוקולד מריר ועוד. אשמח לעזור בהמשך בכבוד רב בר ICQ 118346336

סימפתי

New member
האם הפורום הזה הוא רציני? מאוכזב !

תודה ל SNUFKIN על תשובתו, אך התשובה, בהחלט אינה מספקת. אני רוצה לפנות להנהלת הפורום הזה, שפועל בהתנדבות. האם הפורום הזה הוא רציני? האם הפורום הזה הוא מקצועי דיו? האם השאלות של החברים, מוגבלת לרמה של "כמה קלוריות יש בסופגניה"? האם המרכז הרפואי, שבו אתם מתפארים, מיועד לגני ילדים בלבד? אני מתעתד לפנות, בתלונה רשמית, למנכ"ל הראשי של "תפוז" עם העתקים מהשאלות שלי, ועם חוסר ההתיחסות המקצועית. ולבקש הסברים? עד כמה מצער! בברכה, סימפתי

לסימפתי

אני מציעה שתמתין בסבלנות לתשובת מנהלות הפורום, שכפי שראית רבות הן, אך גם עסוקות בעבודתן השוטפת עם אנשים. לא ברור לי מדוע אתה מתייחס לפורום כאל "לא רציני" ו"לא מקצועי דיו", ביודעך שהוא מנוהל ע"י שורת דיאטניות בכירות מביה"ח. סרקזם ועוקצנות מקומם אינם פה. אני חושבת שאם אתה מעוניין בתשובה עניינית, אתה צריך לפנות בצורה עניינית ולהמתין בסבלנות, אפילו אם זה יותר מ-24 שעות... נ.ב. - אין שאלה שהיא 'לא מספיק מכובדת' לפורום הזה, ואם אתה חש אחרת, אני מניחה שקיימות אופציות נוספות עבורך ברשת האינטרנט. בברכה, מנהלת קהילות המרכז הרפואי

לסימפתי

מרכיבים נוגדי חמצון קיימים במגוון רחב של מזונות- ויטמין C -בפירות וירקות ליקופן- בירקות-עגבניה וכו'. קיימים עוד ויטמינים וקו-פקטורים (כמו Q 10 - ׂ ) שהם נוגדי חמצון בעיקרום אם אתה ניזון מתזונה מגוונת- כולל ירקות ופירות חיים- זה מספק. רדיקלים חופשיים נוצרים בתהליכים רבים בגוף ביניהם תהליכי חמצון. מסתבר שהגוף שלנו יודע במרבית המקרים לתת מענה למצבים אלה. ANTI-AGING - מה לעשות- אבל אי אפשר לעצור את השעון ולהלחם בגיל. סה"כ אם חיים תחת אורח חיים בריא ונכון תזונתית ובכלל- זהו ה-ANTI AGING הכי בריא. בהצלחה

למעלה