מהו מחיר סביר להנחת 4 מרצפות

• פותח הנושא Mr. Z
  • פורסם בתאריך

Mr. Z

New member
מהו מחיר סביר להנחת 4 מרצפות

30X30 סטנדרטיות. מדובר במרצפות שהוצאו עקב תיקון צנרת. תודה.

מחיר סביר?

מה שהיה סביר והגיוני שמי שתיקן הצנרת יתקן את האריחים...משלא כך- כל מחיר שיקחו יהיה לגיטימי
מה זה משנה בכלל 4 או 10 אריחים?- נסיעות, הובלות, זמני נסיעות, השבתת עובד לפחות לחצי יום עם נהג צמוד או שהנהג יעשה הדרך פעמיים....הבנת?
אם אינסטלטור על פתיחת סתימה או החלפת אטם ב-10 דקות גובה 150 עד 250 ש"ח הרי שעד 500 ש"ח יהיה כל מחיר לגיטימי....בלי לספק לך את האריחים- חפש ומצא אתה מי היצרן ותביא הביתה קודם לכן....

אדון קבלן "רשום" הנכבד !

תגיד לי יקירי, מי בדיוק אתה חושב שאתה, נפוח מחשיבות עצמית, מסתובב בפורום כטווס גאה וזורק תשובות מתנשאות לכל עבר. אני נמצאת בפורום מיום היוולדו ונהנית מכל רגע, אבל אתה, עם ה"ידע" לכאורה שאתה מסתובב איתו, מעלה את חמתי מהודעה להודעה. אנשים תמימים ושוחרי טוב, מחפשים מידע בנרות ואתה ואנשים שכמותך פשוט מוציאים שם רע לענף הקבלנות שממילא מצבו לא היה מזהיר מלכתחילה. למה אתה לא יכול לענות תשובות ענייניות ותמציתיות, למה אתה חייב להוכיח ולחנך,מי שמך לאורים ולתומים של הידע באשר הוא? תענה פעם אחת ולתמיד תשובה ישירה ולעניין. אל תשכח לרגע שלא פיתחת את תורת הקוונטים, טרם המצאת את התרופה לסרטן, ואפילו לא כתבת דוקטורט- כווולה "קבלן", אז יאללה תחזור לפרופורציות האמיתיות ואם מישהו שואל אותך כמה עולה להניח 4 אריחים תענה לעניין - אל תתחכם-אל תחנך- ואל תשווה השוואות שלא מוסיפות לך אפילו צל צילו של קורטוב אינטיליגנציה... וכמו שמכונאי רכב לא מטפל בבעיות חשמל (תסלח לי שאני יורדת להשוואה שטחית כמו שלך אבל אני מנסה להיות "קבלנית"), ככה אינסטלטור הוא לא רצף. אז זה מעלה בי צמרמורת של התרגשות שאתה "רשום" (ואאאאאאאווו...), אז יאללה, תחזור להיות תורם ידע ואל תתנהג כמי שחושב שהשילוב של קבלן וגלישה בפורום, עושה לנו את זה !

רק השורה האחרונה שווה התייחסות....

אם אינסטלטור איננו תיקונצ´יק של עצמו אז שידאג להביא איתו בעל מקצוע. ואם המזמין עבודה קטנטנה כזאת מוכן לפצל העבודה לשני בעלי מקצוע- שיאכל אותה! ושאר דברייך- מצביעים על תסכול עמוק אבל לא זה הפורום לדון בו.

אשרינו שזכינו- לא רק ../images/Emo8.gif

קבלן רשום, מתברר שאתה גם פסיכולוג ובוחן נפש וכליות. ועל זה אמא שלי היתה אומרת שלא מביאים את הצרות שלך עם אשתך לבמה החביבה של הפורום... ושים לה שעדיין לא נתת אפילו תשובה עניינית לשלאלתו הפשוטה ! ד"ש חם לאשה

../images/Emo41.gifאינני אופטיקאי-לא יכול לעזור לך../images/Emo88.gif

אם נקבתי בפניו בסכום סביר והסברתי למה יש לשער שיהיה גבוה יחסית, ואם הסברתי לו שתפקיד איתור מרצפות סזהות עליו ולא על בעל המקצוע, וכל זה איננו הסבר ממצה...אז כדאי שתחזרי לאופטיקאי שלך או לתחביבייך עפ"י כרטיסך האישי. אני הייתי מצפה מהמנהלת שתרסן את השתלחותך בתגובה הולמת למידת תרומתו של כל אחד מאיתנו לפורום...

ילדים, אני מבקשת להרגע....

וזה שאתה חבר ותיק ומכובד בפורום אינו אונמר שאני צריכה להגן עליך באמצעות מחיקה של הודעות המבקרות אותך. נראה לי שאתה כבר ילד גדול. באופן כללי, אני מבקשת בפעם השלושים ושתיים אלף, נא להרגיע את הטונים!

למעלה