מהו מחיר ריאלי ל Tungsten T5

yaniv79

New member
לא יודע אם אתה מוכר או קונה אבל יש

כרגע מבצע על מס' מצומצם של יחידות בהראל. עלון מצ"ב. יניב

atzmony

New member
../images/Emo207.gif יש לי מספר חברים

שמפשים לרכוש PDA ומתלבטים בין כוחות החושך והאור ואני ממליץ על האור אך המכשיר המדובר הינו TX שמחירו בארץ שערוריתי
280$ בחו"ל 2200 ש"ח בארץ!! מה עושים
? מישהו הביא את המכשיר כחבילה לארץ ולא ע"י חבר ויכל לספר כמה למה ואייךתודה

alonhzn

New member
אני קניתי בEBAY וזה עלה לי

1400 שקל כולל משלוח לארץ. זה היה כשT3 היה עוד בחנויות ועלה 2200 צריך פשוט לחפש דיל טוב... ולא לחשוש מזה שאין אחריות, לדעתי לא שוו לשלם על אחריות (ועברית... שיהיה עוד 60 שקל...) את ההפרש העצום של 800 ש"ח

ami-g

New member
גם אני קניתי ב-EBAY

1400 כולל המשלוח יש רק לקחת בחשבון שצריך להוציא אישור של משרד התקשורת (לא ממש סיפור גדול) לייבוא בגלל יכולות התקשורת של המכשיר.

Ran sch

New member
שום אישור של משרד התקשורת

בדקתי את זה מול משרד עמילי מכס - מחשב כף יד בייבוא אישי אין שום סיכוי שבעולם שמישהו במכס ייבדוק את זה ויעשה צרות אלא אם אתה תתעקש מראש לדווח להם שיש למכשיר יכולות אלחוטיות וגם אז הסיכוי שיעשו לך צרות קלוש. ליה- TX עלה 1600 (כולל הדוח שקיבלתי בחניה מול המכס...) האם זה שווה את ההפרש לדעתי כן אבל לעיתים די נדירות כשאחד הכפתורים לא מגיב או שהמכשיר עושה קולות של ברווז... מחשבות על אחריות עולות לי בראש.

ami-g

New member
לא התעקשתי לדווח כלום

המכשיר נשלח עם UPS והם אלו שטענו שאני צריך להוציא אישור חד-פעמי ממשרד התקשורת. כמו שאמרתי זה לא היה משהו רציני להוציא את האישור (וזה גם לא עולה כסף). לגבי UPS, הם דרשו $60 לשחרור המכשיר מהמכס (פשוט שערוריה). הטרחתי את עצמי מוקדם בבוקר לנתב"ג ואחרי חצי שעה יצאתי עם המכשיר אחרי ששילמתי לממן ולמכס 127 ש"ח.

atzmony

New member
תודה על התשובות

משהו יודע האם על טראו יד משומש יש צורך במכס אם אני קונה דרך EBAY?

למעלה