מהו מלאך אנושי - משואות האור

מהו מלאך אנושי - משואות האור

היי לכולם,
במאמר זה מסביר סטיב רות'ר מהו המלאך האנושי:

"הביטוי 'מלאך אנושי' נמצא בשימוש בספרות כבר אלפי שנה. הקבוצה מדברים על התפתחות ה'מלאכים האנושיים' רק משנת 1999. בתקשור בשידור חי שהיה באינדהובן שבהולנד, הם הציגו את "7 המתנות למילניום השלישי" [קיים רק באנגלית]. במסר זה המתנה החמישית היא, שהפלנטה שלנו אינה יותר פלנטת הבחירה חופשית היחידה..."

[URL]http://www.quantumleap.co.il/PAGE622.asp[/URL]

תיהנו!

חיבוקים,

חמדה

חני1110

New member
וואוו תודה רבה חמדה

comingof01age

New member
מדהים.

בהצלחה עם מה שנכתב לכם. תודה גם לחמדה, רותי, ושאר המשתמשים. בהצלחה לכולם. אני לא הולך - אבל באמת - שיגיעו עוד תיקשורים כאלה - ושונים גם - כמה שיותר. תתחילו ללמוד דרך תיקשורים בפורום דרך מתקשרים. קדימה. תהיו רוחניים יותר. תעשו מה שאתם בוחרים. ורוצים. תכתבו תיקשורים - תשתפו תיקשורים - לא משנה מאיזה תאריכים ומאיזה מתקשר - תדונו על מוות קליני, ועל רוחות ואם יש לכם בעיות בחיים ואתם מביאים אותם לכתב - תעזרו אחד לשני - שכולכם תהפכו את הפורום כאן להעצמה אישית. יום נפלא.

comingof01age

New member
איזה "קבוצה" זאת חמדה?

"הקבוצה מציינים במהירות שלהיות מלאך אנושי יכול להיות דבר קשה מאוד, שכן רק לעתים נדירות מזדמן לו לראות את קציר הזרעים שזרע. וגם, להיות מלאך אנושי אומר להיות מוכן להעצים ללא נטילת האחריות, או העוצמה, מהאדם אותו מעצימים. משימה לא קלה, כפי שכל מלאך יספר לכם. אולם, התחייבות להיות בסיטואציות בהן רק מילה אדיבה, נגיעה, חיוך, או מתנה – יכול לעזור לאדם לשנות את נתיב חייו לתמיד. זו עבודתו של מלאך אנושי."

מה זה ה"מתנה" הזאת מלאך אנושי? או שאדם הוא מלאך. והוא בנאדם. או שהוא אדם שחושב שהוא מתקשר. נכון, יש מלאכים בדמות אדם -אז שנדון כיצד לצוד אותם? " משימה לא קלה, כפי שכל מלאך יספר לכם. " היא להעביר לי דרך הרוח הקדושה והשכינה - העברה בנקאית לספרי החדש דרך הדואר.

" התחייבות להיות בסיטואציות בהן רק מילה אדיבה, נגיעה, חיוך, או מתנה - נקראת להיות אדם אדיב ונחמד.

– יכול לעזור לאדם לשנות את נתיב חייו לתמיד. לא. זו עבודתו של מלאך אנושי." - לא. זאת לא עבודתו של מלאך אנושי.
מלאכים לא באו לכאן לתת לך מחמאות על היותך נחמדה או אדיבה - בשביל זה יש חנפנות מקצועית. דרך אלטרנטיבלי או דרך האתרים הפירטיים הפרטיים של המתקשרים השונים - מה שמוזר - שדווקא ב"ארץ הקודש" הם כגוש ענק בגרון הסוחט דולרים ושקלים מתיירים ואנשים במצוקה - ובחו"ל זה נהיה באמת עזרה ללא מטרת רווח אמיתי - כמו כסף מלוכלך ואישה בת חמישים שמזמרת לנו שמירות העולם החדש ועל היותנו מלאכים. אני מוכן לתרום מאתיים שקלים כדי שתקנו לכם בגדים חדשים לקורס הבא. העיקר שתדברו בנחמדות ויצוצו באמצע ה"דמיון מודרך" שלכם איזה כמה קריסטלים באמצע השיעור - ואז האור נכבה.. ויש כל מיני לחישות "עצמו את עיניכם.. ותחושו את האהבה והשקט נכנסים פנימה" - ואז בסוף השעה וחצי (במדויק על השעון) אנא השאירו לי מאתיים שקלים - איזה כיף זה להיות "רוחניק" בשנות האמצע לחיו - שנפרד מאישתו ולובש רק לבן או איזה אפס בטלן שחזר מהודו - כדי להתחבר ל"אמת הפנימית שלו" - ואז בקצת אהבה לשקר.. שאתם כבר לא בעלי אנוכיות, קנאה, צרות עין, שנאת חינם, והנה האור נדלק בחזרה.

ומדיטציה במאתים שקל. הרשימו אותנו בעוד "רשימות מן התיקשור הבא", ברוכים אתם. אל הפח. יש בו חריץ לצ'קים.

comingof01age

New member
זה לא מאמר שלך, זה של סטיב רות'ר..

סליחה, טעות. שלי.. נשתמע בשבוע הבא שנקרא עוד על מה זה מלאכים - אולי הם מתנדבים גם בער"ן? אולי הם ילטפו אותנו וייתנו מילה טובה? ואולי נהיינו שמאניים שמחבקים עצים ומאמינים שהעצים הם המתנה האמיתי לעולם - שישאף חמצן אל עבודת האלילים של "אדיבות ומחמאות הן המתנה העדינה ביותר של המלאך האנושי".. ועם עוד קצת מאמץ חברה עלומת שם תוציא את הסםר תיקשורים שלי לאור - בהזמנה דרך הדואר בלבד. כי הוצאה לאור אמיתית כבר הכינה פח מיוחד לספר התיקשורים -מאת- וכן הלאה.. הלאה.. הלאה... בשקט, ובאהבה.. תגורו בארץ אחרת.

למעלה