מהו מקומכם במצפן המוסרי

StrengthHonor

New member
מהו מקומכם במצפן המוסרי

http://www.moral-politics.com/ בבקשה תעתיקו לפה את כל התוצאות שלכם... Your Score Your scored 4 on the Moral Order axis and 0.5 on the Moral Rules axis. Matches The following items best match your score: 1. System: Authoritarianism 2. Variation: Moderate Authoritarianism, Moral Authoritarianism 3. Ideologies: Social Republicanism 4. US Parties: No match. 5. Presidents: George H. Bush (80.11%) 6. 2004 Election Candidates: George W. Bush (75.29%), John Kerry (67.15%), Ralph Nader (55.75%) Statistics Of the 357212 people who took the test: 1. 0.2% had the same score as you. 2. 37.9% were above you on the chart. 3. 50.9% were below you on the chart. 4. 8.7% were to your right on the chart. 5. 88.8% were to your left on the chart. Others 1. Want to understand more what this all means? Then start with the Overview and step through the pages by clicking Next. 2. For President and Candidates, the percentage measures the distance between you and them where 100% is a perfect overlap and 0% is the longest possible distance. 3. If you overlap two regions, they are both listed. So if you see both Liberalism and Conservatism, you are a "perfect" Centrist. 4. See the distribution for all respondents. 5. Email the link to a friend. 6. Tell us what you think בבוקר יצאתי ליברל מתון במרכז שמאלה... מעניין...

עשיתי את זה והנשיא שלי הוא ג'ימי קרטר

שזה מוזר בהתחשב שבזמן האחרון הוא הפך לנשיא האמריקאי הכי שנוא עלי. ואז עשיתי את המבחן הקצר ועוד פעם יצא לי ג'ימי קרטר!! לא רוצה להיות שמאלני קיצוני...

StrengthHonor

New member
תן לי לנחש אתה מצביע ליברמן?

אחרי שעזבת את שינוי? נ.ב לדעתי שטפו לרוב האנשים בעולם את השכל עם שוויון ... מינימום ראוי זה טוב ויפה כדי שכל אחד יוכל להסתדר בחברה ולא להנמק בשכונות הג'טו (גטו למי שזה לא פוגע בו) אבל אני לא רואה את ההגיון שאדם אינטילגנטי מוסרי שעובד קשה ותורום לחברה צריך להיות שווה זכויות למאונן מקלדת שמן ועצלן... אבל צריך כמובן לדאוג שלא תהייה עליה מעבר לשוויון באמצאים לא כשרים (הטענה של האוליגרכים של הקומוניסטים)

ממש אבל ממש לא../images/Emo6.gif

אין מצב שאני מצביע לליברמן או לשינוי. האמת שיכנעתי את ההורים שלי להצביע לשינוי לפני כמה שניים כשהיו להם 15 מנדטים אני חושב. אבל שכנעתי את ההורים שלי כי חשבתי שהם מייצגים את הבורגנות, כלומר את תושבי הערים וידאגו לנו. לא היה לי מושג ששינוי היא נגזרת ממר"צ.

StrengthHonor

New member
אז למי אתה מצביע?

אני מניח שלא ליכוד... איחוד לאומי ? האם היית מצביע ליברמן אם היה נובח על אולמרט ליד ביבי?

בבחירות הראשונות שלי אצביע לאיחוד לאומי-מפד"ל

כי אני תומך ברעיון הטרנספר. הרעיון של ליברמן גם טוב, ששם תוקם מדינה פלסטינית וערבי ישראל יצטרפו כולם למדינה. זה מצוין. נשאר פה רק יהודים. הליכוד לא מציע שום פתרון, השמאל מציע גירוש והקמת מדינה ערבית נוספת, הליכוד באמצע ואין לו שום פתרון. והייתי מצביע לליברמן לולא חשבתי שמדינה פלסטינית תביא שלום, אך זה ברור שזה לא יקרה, הטרור רק יגבר ופלסטין תהיה שלוחה אירנית ומשם יעופו טילים למרכז. אבל אתה יודע מה, כנראה שצריך לרדת לשפל חסר תקדים כדי לעלות למעלה. אחרי שתקום מדינה פלסטינית, הטילים יעופו על ת"א,לא תהיה ברירה אלא להלחם במדינה החדשה ובסוף נסלק אותם.

למעלה