מהו משחק ניהול הכדורגל הראשון שלכם?

מילאן

New member
מהו משחק ניהול הכדורגל הראשון שלכם?

המשחק הראשון ששיחקתי בז´אנר הזה, היה "GOAL" שיצא לחנויות בסביבות שנת 1990, משחק נהדר עם דיי הרבה אופציות יחסית, היה אפשרויות לשמירות אישיות, אני יכולתי לקבוע איזה שחקן שלי יישמור על שחקן שלהם שאני אבחר, לגרום לפציעות מוגדרות של שחקני יריב ועוד כמה אופציות ריאליות. החיסרון היחיד של המשחק היה שהוא היה רק לנבחרות, אבל נבחרות מכל העולם ועם שחקנים אמיתיים (אפילו נבחרת ישראל עם אורי מלמיליאן, אלי אוחנה, אבי כהן, משה אייזנברג ועוד רבים וטובים) ופירוט קטן על יכולתם. הגרפיקה של המשחק: בזמן המשחק היה ציור חמוד של מגרש כדורגל ממבט מלמעלה, ועיגולים קטנטנים שהם אמורים להיות השחקנים, ועיגול ממש קטן שאמור להיות הכדור, כאשר קבוצה אחת באדום והשנייה בכחול, יש פירוט של המבקיעים והמבשלים. במיוחד נהניתי אז לקחת את ברזיל ולקרוע את כל הקבוצות. לאחר כמה שנים, עברתי לשחק במשחק "פרמייר ליג", שהיה משחק חמוד בלי יותר מידי אופציות ורק לליגות באנגליה מהפרמייר ליג ועד לקונפרנס ליג, כמעט בלי פירוט לגבי שחקנים, כשבזמן המשחק הגרפיקה דומה ל- CM. ואז גילית את המשחק CM2, גיליתי עולם חדש עם פירוט מדהים לגבי כל שחקן ושחקן מכל העולם, נתונים אמיתיים (!) על אלפי שחקנים, יש שחקנים כמו רובי קין שאני גיליתי אותו כשהוא היה בן 16 (קניתי אותו רק ב- 500 פאונד!)והוא באמת נהפך לכוכב במשך השנים. ולאות הערכתי ליוצרי המשחק שוודאי לוקח להם הרבה זמן ומאמץ להשגת הנתונים, אני משקיע וקונה פעם אחת בשנה משחק מחשב- את הגירסה האחרונה של ה- CM.

זה היה CM

גרסה די ישנה, 96 למיטב זכרוני הרעוע. הייתי עם טורינו ,והעליתי אותה על מפה הכדורגל. ואפילו נתתי קרדיט לשחקן צעיר אחד, וינצ´נזו מונטלה.

קיר קמט

New member
נוסטלגיה במיטבה.

טוב , בשבילי זה מן הסתם לא היה גול , (הייתי בן ארבע , לא אשמתי) זה היה משחק שבהתחלה לא הבנתי בו כלום , אבל אז גיליתי כמה שהוא המשחק הכי קל בעולם (כמובן , כמו כל משחק מבית היוצר של EA SPORTS) - FIFA SOCCER MANAGER. על הקופסה היה מישהו שדומה לבובי רובסון , ובסרטונים במשחק היה אחד שדומה לואן חאל. היה רק שני טקטיקות שצריך להכיר , וגם הן זה ממש אותו דבר, רק בהבדל של עמדה אחת. אז כמובן שלהכיר שחקנים חדשים ממשחק של EA אי אפשר, אבל כעבור שנתיים בערך , כשטוטי כבר היה מגה-סטאר, בדקתי איך הוא במנג´ר ההוא- בן 18 , עם ציון של 58. (היו ציונים בערך מ30 עד 99.) הייתי לוקח 30 אליפויות ברציפות (ואם קבוצה איימה לקחת לי אליפות , קניתי לה את כל השחקנים תוך דקה וחצי.) היה לי חשבון בנק של בערך פלוס שני מיליארד , אצטדיון ענק , הכל הכל הכל. כיף.

zidane4444

New member
כן גם לי היה את המשחק הזה........

חרשתי אותו בלי סוף משחק כיפי אתה יכול לקחת קבוצה מהליגה השלישית באנגליה וארח שנתיים לקנות את רונאלדו ממש כיף

N a V e

New member
ה-cm הראשון

עונה בינונית עם ניוקאסל היתה ההתחלה שלי. אחר כך אליפות עם היונייטד(קל) ומקום 6 עם קובנטרי. לא זוכר יותר מזה.

למעלה