מהו סדר גודל של מחירי שכירות בטורונטו לדוג'

mayaz5

New member
מהו סדר גודל של מחירי שכירות בטורונטו לדוג'

החל מנכס הכי זול , אך מתאים למגורי משפחה (לא יודעת לדוג' דירת חדר או משהו כזה באזור סביר ) ועד לבית פרטי וכמה עולה בערך בית באזור סביר? תודה

יש מ 600 דולר לדירת מרתף מוארת חדשה יחסית

ועד 6000 דולר ל פנטהאוז קטן מול האגם.....אם דירת חדר אחד מתאימה לכם כי אין ילדים יש דירות טובות כאלה ב כ 900 דולר בהרבה איזורים בעיר ו ב כ 1500 דולר בדאון טאון כולל חימום חשמל ומים. שכירות של בית פרטי שני חדרי שינה יכולה לעלות בערך 1300 דולר לא כולל חימום, חשמל ומים, ושל בית גדול יותר 1500-2200 דולר תלוי באיזור ובגודל הבית. בתים לקנייה אם אינם בתי פאר יעלו בין 200,000 דולר קנדי ל 400 אלף. הדולר הקנדי זול ב 5-7 אחוז מאחיו האמריקני. מצורף כאן קישור למנוע החיפוש של ה MLS שהוא המסלקה המרכזית לנכסי נדל"ן בקנדה. מי ששוכר או קונה אינו משלם למתווך על העזרה, כיוון שמי שמשלם הוא המוכר או המשכיר שהם בעלי הנכס. מתווך שתבחרי (אני או כל אחד מ 45,000 המתווכים בטורונטו) ייקח אותך לראות נכסים וינסח עבורך חוזה לנכס שתבחרי והכל ללא תשלום מצדך. בקישור המצורף ניתן לחפש בכל האיזור של GTA שהוא מרכז אונטריו, האיזורים שבהם מרוכזים הישראלים הם האיזור הדרומי של מועצה איזורית יורק בעיקר מ איזור NO1 עד NO4- האיזור האפור, והעיר טורונטו - בעיקר החלק המרכזי שלו המסומן באותיות C והמערבי W1 עד W5 מי שמכיר את העיר יכול ויש לו רכב להתנייד בו יכול לחפש דירות ובתים יותר זולים ללא צורך בעזרת מתווך ושימוש ב MLS על ידי חיפוש באתרי CRAIG LIST ובאתר VIWE IT . נתתי את כל המידע הזה כדי שתוכלי לראות נכסים בעצמך ולא להסתמך על סדרי הגודל שנתתי אלא לראות נכסים "אמיתיים". חיפוש מוצלח חיפוש מוצלח.

Astroo

New member
מה בערך ניתן לקנות ב-400 אלף?

האם ניתן לקנות בית עם 4 חדרי שינה באיזור סביר במרחק של חצי שעה נסיעה מהמרכז?

בהחלט ניתן , השאלה איך אתה מגדיר מרכז

אבל כמות הנכסים בטווח המחירים האלה עם 4 חדרי שינה לא גדולה. צירפתי כאן שני קישורים לכל הנכסים (גם 3 חדרים) בשני איזורים, הקישורים יהיו פעילים כשבועיים, אם מי מהקוראים ירצה שאחדש אותם שיישלח מסר. הקישור הראשון הוא לכל הנכסים (97 במספר) המוצעים כרגע למכירה ב MLS באיזור מועצה אזורית יורק, בחלקה המרכזי כל הבתים האלה נמצאים במרחק של עד 5-12 דקות נסיעה הן מגבולה הצפוני של טורונטו, והן מאיזור ההי טק של מארקהאם על ה 404 . האיזור הזה נמצא כחצי שעה ממרכז העיר בשבת וראשון בבוקר ובימי חג ומועד אחרים, ובשעות הבוקר המוקדמות והלילה המאוחרות, כ 50 דקות בשעות אחרות וכשעה וחצי בשעות הלחץ של הנסיכה לעבודה וממנה (6:45-9:30 ו 16:00-19:00). הקישור השני הוא לכל הבתים בטווח המחירים הזה (סה"כ 5 ) הנמצאים באזורים C7 C14 שהם האזורים המאוכלסים בהרבה יהודים בחלקה הצפוני של טורונטו ונמצאים 5 דקות מהסאבווי שלוקחת אות תוך 20 דקות לכל מקום בעיר ו בכ 35-40 דקות ברכב. מדובר בקישורים רק לבתים פרטיים עם חצר. ב 270 עד 350 אלף דולר קנדי ניתן לקנות דירות קונדומיניום מצויינות גדולות עם 3 חדרי שינה וחדר עבודה. אבל לא צירפתי קישור.

Astroo

New member
תודה רבה

הנכסים בקישור השני קצת מפחידים והאיזור הראשון רחוק מדי מהמרכז (נסיעה של שעה וחצי לעבודה לא קוסמת לי במיוחד). אז נראה ש-400,000 זה לא מספיק.

אתה כבר יודע איפוא תעבוד?

אם כן אתה יכול לשלוח לי במסר את הכתובת, ואחפש לך נכסים בטווח של עד 25 דקות נסיעה משם בשעות העומס (כל מתווך אחר יכול גם כן לעשות זאת בקלות זו פשוט שאילתה מורכבת באתר ה MLS הפנימי שלנו) הבתים האלה הנמכרים ב 320-370 אלף ויכולים בעלות של 20-30 אלף דולר שיפוץ להפוך מקום שטוב לחיות בו מבחינת איכות חיים. אחרי השיפוץ כבר תוכל למכור את הבית ב 430 אבל דמי התיווך יקחו ממך את כל הרווח, אבל אתה לא משפץ כדי להרוויח אלא כדי לחיות..... אז זו יכולה להיות עסקה טובה. . הסביבה באיזור נורת' יורק היא סביבה טובה ויש שם בתי ספר טובים, שבהם גם תלמידים דוברי עברית.

leprechaungreen

New member
it's not so far away

alex, there are a lot of high-tech companies on the border of richmond hill and markham (i work there, actually). the first link suites this very well. what do you mean by "centre"?

mayaz5

New member
ושוב תודה על העזרה

לאחר היכרותי הקצרה עם הפורום ועם כמה מלוחות אלקטרונים אני יותר נוטה לכוון של וונקובר או טורונטו (אם באמת נרצה לעשות את הצעד הזה) אשמח לשמוע את כול הבעד ונגד (אם יש ) בקשר למקומות האלו. האם הקהילה היהודית באמת עוזרת בשלבים הראשונים ?

dannyk27

New member
אולי לא בטורונטו וונקבר

אבל בוויניפג כן. (בקשר לשאלה השניה)

דני, יש גבול להשמצות....

ורן אתה כאן מעט מדי זמן כדי לדעת.....בקרוב אכתוב מאמר מלא על הסיוע שמקבלים באיזור טורונטו, ושכל אחד ישווה לבד, אני לא בטוח שהסיוע של הקהילה כאן נחות ביחס לזו של ויניפג, (למעט עניין ההמלצה בתוכנית ההגירה הפרובינציאלית). הקהילה היהודית בטורונטו יש כמה גופים שמסייעים למהגרים חדשים: JIAS - טורונטו הוא ארגון שזו כל תכליתו, יש עובדות סוציאליות שמתמחות בהדרכה וסיוע למשפחות שהגיעו: הפניה לקייטנות ומחנות קייץ מסובסדים, סיבסוד של מעונות יום וחינוך יהודי למשפחות מעוטת אמצעים, ניהול קורסי ESL בשעות נוחות למשפחות עובדות, מתן מידע מלא על שירותים של המדינה, הפנייה לסדנא בנושא חיפוש עבודה וכתיבת קורות חיים קנדי (הסדנא חינם), והפנייה ל JVS . JVS טורונטו : הוא גוף שמסייע ל מהגרים להתעדכן בדרישות מקצועיות או לעשות הסבה מקצועית, לעיתים יסבסדו קורסי הסבה, או יסייעו במידע. רוב הסדנאות, שירותי ההכוונה והמיון הם חינם. הפורום העסקי הישראלי: יסייע במידע והכוונה לאנשי עסקים, ויש בו גם קבוצת יזמות עסקית המסייעת למי שמעוניין בעת ההגירה לפתוח עסק או לעבוד כעצמאי ולא כשכיר. אפשר לקבל במרבית המקרים חינם ליווי וחניכה בקניית עסק קיים או בהקמת עסק חדש. מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר ויש עוד, אני מבטיח לכתוב בקרוב מאמר שלם כולל לינקים....

dannyk27

New member
למה השמצות?

אני מניח ששנינו מכירם יותר טוב את שרותי קהילתו המקומית מאשר את שכנתה. אשמח לדעת שגם הקהילה של טורונטו מתחילה לעזור למהגרים החדשים כשם שזו של וויניפג עוזרת ותומכת מעצם היוסדה וכמטרה בפני עצמה.

לא התנסיתי בדברים האלה בטורונטו

אבל התנסיתי בוונקובר. מדובר בבלון מלא אוויר חם. בJFSA יושבים חבורה של אנשים שאתה בא אליהם והם אומרים לך את המובן מאליו. מצד הבנה של זכויותי, הם לא חידשו לי כלום מעבר למה שכתוב בחוברת שמקבלים בלנדינג. הייתי אצלם גם ב"סדנת קריירה", בזבוז זמן נוראי של 5 ימים. זיוני שכל מפה ועד הודעה חדשה ופעולות בסיגנון הצופים. הבנתי כבר בחצי שעה הראשונה שיש משהו שנקרא NETWORKING, אבל התעקשו לחזור על זה 80 פעם במהלך חמשת הימים. יועץ התעסוקה שלהם התמחה בחיפוש בMONSTER ושליחת לינקים לעבודות שהוא חשב שיעניינו אותי, ושאיתרתי בערך יומיים לפניו. מצד שני, התיאורים של דני לגבי הסיוע של הקהילה נשמעים כמו גן העדן הקומוניסטי, דואגים לך "מהעריסה ועד הקבר".

איש ירוק, ורן,

לא כל אחד, מוכשר כמוכם (ואני אומר את זה לא באירוניה) ולאנשים פחות מוכשרים ההכוונה ש JIAS ו JVS נותנים חשובה מאד. הפניה לאולפן ללימוד אנגלית שבו יש מעון יום חינם, סיבסוד מחנות קייץ קייטנות ובית ספר לילדים למהגרים שאין להם מקום עבודה, וסיוע בהכנה לעולם העבודה הקנדי שיכול להיות זר ומוזר לחלק מהאנשים יש להם חשיבות. במסגרת 15 שנות עבודתי בישראל כמנהל במכללה, ניהלתי הרבה מאד קורסים של שיווק עצמי, והכנה לעולם העבודה עבור הסבת אקדמאים עולים חדשים, ובהחלט נתקלתי בביקורת דומה לשלכם. רבע מהאנשים (שהגיעו לקורס בהפניה של לשכת העבודה) טענו שלא חידשתי להם כלום, שהיו הרבה תרגולים חופפים ושהיה משעמם ושחזרתי על עצמי. לעומת זאת מעל חצי מהתלמידים היו באים אחרי שכבר קיבלו ציונים או מצאו עבודה ולא היתה להם יותר סיבה אפילו להתחנף למרצה לשעבר שהודו בדמעות, שהקורס פתח להם דלת לחיים חדשים. אז לאט לכם. יש כאלה שזקוקים לעזרה הזו, ויש כאלה שלא. רן, אתה תהיה הערב בפגישה שבה תראה דוגמה לסיוע שנותן ארגון כזה, ותשפוט לבד האם העזרה הזו משמעותית או לא. אשמח עם תחלוק את ההתרשמות עם החברים גם אם היא תהיה שלילית.

dannyk27

New member
התאור שלך די מדוייק

אם כי לקהילה של מניטובה יש קצת יותר מעשיות וקצת פחות אויר בבלון, זהו ההבדל העיקרי. אגב באמת הם נותנים יעוץ, שרותים וסדנאות אפילו משלב ההריון ועד גיל העמידה שציינת קודם.

למעלה