מהו סכום הפיצוי המקובל?

דין277

New member
מהו סכום הפיצוי המקובל?

שלום רב, לפני שנתיים וחצי נפלתי על מדרכה פגומה בתל-אביב, ושברתי את ידי. בינתיים החלמתי, ועכשיו אני מבקשת לתבוע מעיריית ת"א פיצוי כספי על תאונה זו שנגרמה עקב רשלנות של בוני המדרכה. שאלתי היא מהו סכום הפיצוי הסטנדרטי שמקובל לבקש במקרים כאלה, במיוחד נוכח העובדה שלא נשאר לי כל נזק. בברכה, דין277

מהו סכום הפיצוי המקובל?

שלום רב, אין דבר כזה פיצוי סטנדרטי, אלא יש קריטריונים מסויימים לביצוע חישוב, שמשתנה לפי הנתונים הספציפים של כל מקרה ושל כל אדם. יש לבחון גם מהי הרשלנות, אם היא כזה שניתן לחייב את העירייה באחריות. אני ממליצה לך לגשת עם מלוא המסמכים לבעל מקצוע שיסייע לך בכך, היות וגם כשאני רוצה לנסות ולעזור לך דרך הפורום, זה בלתי אפשרי מבלי שיהיו בפניי הנתונים המלאים. בברכה,

דין277

New member
רשלנות העירייה

תודה לך עו"ד ענבר על התשובה. ואשר לרשלנות של העירייה: בוני המדרכה שפכו על גבי אבני המדרכה (שאותה בונים באמצעות חול בלבד) עודפים של מלט, שנותרו להם מבנייה אחרת כלשהי, והם גרמו ע"י כך להפרשי גובה בין גושי המלט לבין אבני המדרכה (יש לי תצלומים שמתארים את התופעה). כשעברתי במקום לא שמתי לב לדבר, ורגליי הסתבכו בין הפרשי הגובה האלה, וכך נפלתי. האם אפשר לראות בכך רשלנות של העירייה? בברכה, דין 277

רשלנות העירייה

שלום רב, כפי שאתה מתאר זאת כנראה שכן, אבל התמונות יוכלו להעיד יותר טוב. בברכה,

למעלה