מהו שיר הנושא שלכם
...

sha na na revol

New member
מהו שיר הנושא שלכם../images/Emo35.gif...

כמובן במסגרת נושא הפורום, אפשר ורצוי להוסיף מילים.
התלבטתי המון אחרי ששאלו אותי היום את השאלה הזו...

Luna Sphere

New member
שיר הנושא שלי הוא...

God save the queen (לא של הסקס פיסטולס, ההמנון של אנגליה)

Luna Sphere

New member
אנגלופיליה FTW

בעצם עדיף כבר להיות אנגלי מלכתחילה אבל מילא

Rose131

New member
לא רצוי להוסיף מילים כי זה אסור בתקנון של תפו

ז והודעות עם מילים שלמות לשירים ייאלצו להימחקX: אפשר להוסיף שורה-שתיים וכל זה, אבל אסור את כל השירX:

Rose131

New member
נו אנשים עצלים

אם יש לכם גיל התבגרות עשוק(זה יענו ילדות עשוקה רק של גיל ההתבגרות
) ואתם לא מכירים את המילים המדהימות של דה טייסט אוף אינק לכו לגוגל ותחפשו אותן בעצמכם

sha na na revol

New member
מה פתאום,

את פשוט אומרת למי שמורות הזכויות. זו לא תהיה הפעם הראשונה שזה נעשה ככה. זו לא גנבה כל עוד את *אומרת* שזה לא שלך.

Rose131

New member
אני חוששת שלא=\

אפשר באמת לשים לינקים לאתרים אחרים, אבל אסור לשים פה מילים- זכויות או לא..

sha na na revol

New member
אין לי כח להסבר מפורט,

וברור שאני לא אעבור על חוקי הפורום אז זה לא מתוך זה, אבל תחשבי ככה, זה היה עושה אתרים כמו שירונט וכל המיליונים שקיימים בחו"ל בכלל לגנבים.
סתם בלי קשר אנחנו דווקא מדינה די מפגרת בכל הנוגע לתמלוגים, ידעתם
.... בכולופן, החוק התפוזי הזה מוזר. אבל 'עוברים' עליו חופשי.
כלומר, אני רואה אנשים מצטטים את עברי לידר בדיונים בכלל לא קשורים, שלא לדבר על בלוגים או כל מני דברים שתפוז עושה בעצמה, אנשים משתמשים בחומרים של אחרים כ"כ הרבה שהם כבר לא שמים לב מרוב שהם עושים את זה...

Rose131

New member
אבל../images/Emo12.gif

חלק מהאתרים בחול באמת גנבים, אבל שירונט אני חושבת שחוקי. ולגבי תפוז- לצטט חלקים מותר, אבל אסור לכתוב את כל המילים..

Rose131

New member
אה. השיר נושא שלי../images/Emo122.gif

The Taste of Ink- The Used כרגע. לפני זה היה לי Don't close your heart- HIM לכמה זמן להמשיך לאלו שהיו לי לפני?

Chemical Venom

New member
השיר שלי. זה

מאז ומתמיד(מגיל7 בערך ועד היום ) אממ to the moon and back-Savage Garden אבל בשנה האחרונה יש עוד שיר 4:AM Forever -Lostprophets

SainTonix

New member
אממ אני לא חושב שיש אחד קבוע

הייתי הולך על GC - The Chronicles of life & death, The world is black ו- i just wanna live. מה שכן, אני זוכר בקיץ האחרון זה היה Lostprophets - Rooftops שממש התאים למלחמה.. חח זה היה משהו כזה: "standing on the rooftops, wait until the bombs drop".. וכל הזמן חרשתי את השיר הזה..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif שיר הנושא שלי -

האמת יש כמה.. 1. Funeral For A Freind - Juneau המשפט הזה הכי - I'm nothing more than a line in your book 2. Taking Back Sunday - MakeDamnSura המשפטים הכי חחח You are everything I want. Cause' you are everything I'm not. Lostprophets - Last Train Home המשפט שהכי מתאים לי.. And we sing Sing without a reason To never fall in love מוזר שכל השירים האלה מאפריל-מאי שנה שעברה.. כנראה אז הכי הושפעתי משירים XD

PATD

New member
שיר הנושא שלי../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

KILLER QUEEN אמממ לא יודעת אם בדיוק שיר הנושא שלי חחח אבל זה השיר שאני הכי אוהבת.

למעלה