מהו שם החיבור ?

exprexs

Member
אני שואל, מהו שם החיבור בתמונה המצורפת, שמו של החיבור לפילטר של בר המים ?

תודה מראש....

1715846681542.png

רשר

Well-known member
מנהל
סביר שתוכל למצוא אותו רק בגרוטאות של מתקני T4, כי נראה שהחיבור יוצר בשביל המכונה,
אם תרצה לאלתר כל צינור פלסטיק בקוטר מתאים ו"בנד נירוסטה" להידוק,
רק זכור שחומרי הסינון במסננים הנ"ל אינם מיוחדים אלא אותם החומרים כמו במסנן של כל יצרן,
ראה מפרט סינון הכולל מכני 2 מיקרון ופחם לנקוי הכלור https://aquatal.co.il/product/החלפת...jd3B7Al9uyu8MpBN6gpkwxhhMPcY7Fu0aAqGgEALw_wcB

exprexs

Member
מי שהכין את המסנן הזה, תכנן זאת גם לסינון של 2 מיקרון בערך, מה שאי אפשר לומר על מסנן פחם 10 אינץ שתואם לבית מסנן אוניברסאלי.
גם יש הבדלים בטעם של המים לאחר הסינון.
לכן אני מתעניין.

ראיתי עוד מסננים עם חיבור כזה, אבל בדף המידע אין פירוט לגבי סוג החיבור.
הנה דוגמא לפילטר כזה.
הגודל דומה, ויש 2 גומיות קטנות. אין הברגה.

זה מאוד קשה למצוא פילטר דומה לזה של תמי 4, כזה שיבטיח לי תוצאה דומה לזה, אבל שלא מותאם רק לתמי 4, אלא לחיבור ביתי חיצוני.
יש המון פילטרים מסוג "תת כיורי" שהם כביכול מע' שלמה ( ולא חלק מתוך מע' ). אבל זה הימור די גדול, בעיקר שאין שום מידע על גודל הסינון של חלקיקים במים.
זה כנראה מן "סוד ביטחוני" לפרט מהו בדיוק גודל הסינון המיקרוני של פילטר כמו זה בקישור לדוגמא

גם אין לי מישהו בעל יכולת אבחנה שיוכל בכלל להבין על מה אני מדבר בענייני הטעם של המים.... קצת בעיה.

1715871766981.png

נערך לאחרונה ב:

רשר

Well-known member
מנהל
קנה את זה (הראשון בגוגל) הכנס אותו למיכל הכחול שלך ותקבל את אותו המוצר בלי כאב ראש,
כמובן שבמחיר הזה והצורך להחליף 2-3 פעמים בשנה זה יקר אך אם יותקן רק למי שתיה תסתפק בפעם 1 בשנה

למעלה