סתם משהו...אתה יודע,ניסיתי להדגים כמה מגוחך זה להימשך למוח.לא ניסיתי להגיד שההיפותלמוס זה מוח,או כל דבר אחר,לצערי,אני מבין בביולוגיה(הכריחו אותי,כפו עליי).
ברגע שאדם שמולי נשמע לי אינטיליגנט, כזה שיש לו חוש הומור טוב והוא לא תקוע בבועה, יש סיכוי שאני אמשך אליו, בניגוד למישהו עם סתם ריבועים בבטן או עיניים כחולות, שבזכות אלה לא יצליח לעשות לי כלום.
אגב.. פעם... ממש לא קלטתי עיניים של אנשים... חברות שלי אשכרה היו אומרות לי "וואיי ראית איזה עיניים מהממות יש לו??" וממש לא שמתי לב... זה לא היה הדבר שהייתי מסתכלת עליו דבר ראשון... עד ש... היה לי חבר.. עם עיניים ירוקות כחלחלות כאלה... והוא פשוט.. כבש אותי... וגם לחבר אחר שהיה לי, היו עיניים מהממות... בלי קשר לצבע... אז הבנתי שעיניים מעמיקות.. זה פשוט דבר כובש!! ועוד משהו ששכחתי... חיוך... זה ממש ממש ממש אבל ממש כובש אותי! חייכו אנשים! זה יפה
מה ס'תומרת: "לא בדיוק אבל בערך"?! יענו, קיבלת מכה בברך או לא? לא בדיוק - אבל בערך... חחחחחחחח
איפה חטפת את המכה? בשוק או בברך? מה שמוביל מסקנה, שאותו אחד מתעלף מלראות דם, כי כנראה רק במצב עילפון קשה להגדיר איפה הכאב - באיזר הברך "אבל לא בדיוק".. חחחחחחחחחח