מהו

חיבוקון

New member
שער ארוך, מלווה בעיניים מחייכות

וחודרות, חטובה, יפה ואופטימית, עם ראש על הכתפיים. הקיתר, היא! היא זה איבר...לא? :)

yardenj

New member
או,איזה רומנטיים כאן...

"ההיפוטלמוס",המוח זה לא איבר מושך,לפחות לא במבט ראשון,מה שכם מושך זה גוף יפה-פרופורציונלי,חטוב,ועם פרצוף יפה שילך איתו,לא חייב שיער בלונדיני...

Cobe1982

New member
סתם משהו...

ההיפותלמוס זה לא המוח, זו סתם בלוטה קטנה במרכז המוח, ואין לה קשר לחשיבה, אופי, או רגשות.. סתם משהו..

yardenj

New member
בגלל זה אמרתי ההיפותלמוס

סתם משהו...אתה יודע,ניסיתי להדגים כמה מגוחך זה להימשך למוח.לא ניסיתי להגיד שההיפותלמוס זה מוח,או כל דבר אחר,לצערי,אני מבין בביולוגיה(הכריחו אותי,כפו עליי).

זכוכיות

New member
זה לא מגוחך בכלל

ברגע שאדם שמולי נשמע לי אינטיליגנט, כזה שיש לו חוש הומור טוב והוא לא תקוע בבועה, יש סיכוי שאני אמשך אליו, בניגוד למישהו עם סתם ריבועים בבטן או עיניים כחולות, שבזכות אלה לא יצליח לעשות לי כלום.

Cobe1982

New member
פנים, שיער..

אבל אי אפשר להתכחש, גם ציצים ותחת מושכים לא מעט תשומת לב..

Lanni

New member
אולי זה יישמע מוזר.. אבל דבר ראשון

אני מסתכל על האף.. אח"כ על העיניים, הפה ורק אז על כל השאר

בשלולית

New member
יש לי אף יפה ../images/Emo13.gif LOL

והמממ לתשובה שלי... תחת.. בפרוש תחת... אחרי זה אם יוצא אז גב (מתחת לחולצה) ואם לא.. אז.. עיניים
ואם כן אז אח"כ עיניים חיחחי

Lanni

New member
ואללה? תעלי תמונה שלו ../images/Emo3.gif

ומה קורה אם את פוגשת את הבחור דווקא (למרבה ההפתעה) מקדימה? על מה את מסתכלת קודם כל? על העיניים?

בשלולית

New member
יאפ ../images/Emo13.gif

אגב.. פעם... ממש לא קלטתי עיניים של אנשים... חברות שלי אשכרה היו אומרות לי "וואיי ראית איזה עיניים מהממות יש לו??" וממש לא שמתי לב... זה לא היה הדבר שהייתי מסתכלת עליו דבר ראשון... עד ש... היה לי חבר.. עם עיניים ירוקות כחלחלות כאלה... והוא פשוט.. כבש אותי... וגם לחבר אחר שהיה לי, היו עיניים מהממות... בלי קשר לצבע... אז הבנתי שעיניים מעמיקות.. זה פשוט דבר כובש!! ועוד משהו ששכחתי... חיוך... זה ממש ממש ממש אבל ממש כובש אותי! חייכו אנשים! זה יפה

ואני חשבתי שאני המטורללת היחידה

שמסתכלת על אפים של אנשים ירדה לי אבן מהלב :) -----> אני נורמלית חחח והתשובה שלי - אף ואח"כ חשוב שיהיו בייבי פייס :)

חח יכול להיות..

אבל אתה יודע כשיש עוד אחד מטורלל כמוני זה גורם לי להרגיש פחות מטורללת חח

Lanni

New member
שני מטורללים יצאו לדרך

בים בם בום אחד קיבל מכה בברך בים בם בום לא בדיוק אבל בערך (
) בים בם בום

TheWhiteTigris

New member
תמיד רציתי לשאול בקשר לזה...

מה ס'תומרת: "לא בדיוק אבל בערך"?! יענו, קיבלת מכה בברך או לא? לא בדיוק - אבל בערך... חחחחחחחח
איפה חטפת את המכה? בשוק או בברך? מה שמוביל מסקנה, שאותו אחד מתעלף מלראות דם, כי כנראה רק במצב עילפון קשה להגדיר איפה הכאב - באיזר הברך "אבל לא בדיוק".. חחחחחחחחחח

למעלה