מהזה פה
איפה הנקודות אור וגאווה שלכם?!

רעוּת

New member
מהזה פה ../images/Emo12.gif איפה הנקודות אור וגאווה שלכם?!

אני לא אגיד שיש פה מנהלת מזניחה, כי זה היומולדת שלה וזה, אז אני פשוט ארמוז את זה בעדינות
יאללה, תתחילו לשפוך

noosh

New member
נו רציתי לפתוח ולא הספקתי ../images/Emo10.gif

מה את הורסת

noosh

New member
נקודות אור וגאווה!!

הממ. טוב.
הרבה "הבית הלבן", יו, אני ממש מכורה לזה. לא ראיתי כבר כמעט שלושה ימים ואני ממש בחסכים (הצצות בשידורים החוזרים בהולמרק לא נחשב!)
החופש הזה ממש נחמד, חבל שהוא נגמר. אפילו הספקתי לזכור חלק ממועדי השידורים של תכניות טלויזיה, ואכלתי ארוחות בשעות נורמליות (כלומר, ארוחת צהריים ב-14:30 ולא ב-12:00). ועוד לא עשיתי שופינג... שיט.
צבעתי את החדר, מה שהתברר כעבודת פרך, אבל זה יצא יפה! האמת שאת רוב הקרדיט צריך לתת לאמא כי היא צבעה כמעט הכל, ועלתה על סולמות (אני מפחדת, מה!). עכשיו הוא צהבהב וקרמי וזה נחמד ומואר, וגם סידרתי הכל חזרה אז עשיתי טיפה סדר, שזה גם טוב ובריא ונקי.
הייתי בהופעה של בלונד רדהד, שהייתה, אממ, קצת הזויה האמת, אבל היה לי כיף. אבל סיגריות זה ממש רע, ממש.
יומולדת, והרבה טלפונים וסמסים ושרשורים למיניהם
. זה נחמד. ואנשים שאני אוהבת, ואנשים שלא דיברתי איתם הרבה זמן, וזה באמת היה כיף לשמוע אותם. ורעווווווותת שהתקשרה גם כדי לדאוג שאין לי שביזות יומולדת! אין עלייך
.
הבנות לקחו אותי לבראנצ', שהשאיר אותי מפוצצת, והיה מלא בריוש וקרואסונים מדהימים (ואני בד"כ לא אוהבת קרואסונים), ולא יכולתי לאכול רבע ממה שהיה שם, אבל היה ממש טעים! וכיף, כמובן. אח"כ הלכנו לבית של אחת מהן ("בית" זה ממש כינוי מעליב לאחוזה שלה), והיה ממש נחמד. ישבנו ליד הברכה ואכלנו דובדבנים והעלנו זכרונות מהתיכון.
והן קנו לי את הדיוידי של באפי, עונה רביעית, שזה נחמד! כי אני אוהבת באפי
. אבל אולי אני אחליף לשניה, היא מושלמת. וזהו, נראה לי, לא עשיתי יותר מדי השבוע... אבל אני עוד אתגעגע לחופש הזה. נקווה שיהיה בסדר. שבוע נפלא לכולנו, ושבת שלום!

BellA עלמה

New member
שלי

סוף סמסטר מבחן 1 +1000000000000000 עבודות זהגם + וגם - אני בבית ההורים מתפנקת הכלבה המאמי שלי (מינוס החתולה) יש לי סימן כחול על הכתף (אני ציונית)
חוץ מזה אני הולכת לראות סרט רטטוי (משהו מצוייר עם עכברוש) ואבא קנה לי ספרים מלונדון

רעוּת

New member
אם אין אני לי מי לי ../images/Emo46.gif

אנשים לא ממושמעים פה, בחיי. טוב, שיהיה, לי יהיה כיף ולכם לא
אחותי נוסעת ל-5 ימים!!!!!!! חופש!!!!!!!!!! כאילו, זה לא של השבוע, זה של שבוע הבא, אבל זה כ"כ טוב שלא יכולתי להתאפק
היה לי די הרבה חופש השבוע, אני כבר לא רגילה וזה
אבל אני מניחה שלא מתים מזה
ההופעה לזכרו של מאיר אריאל במשמרות
היה ממש יפה, במיוחד אפרת גוש המסוממת הזאת, היא כזאת מצחיקה, ואריק ברמן כפרה עליו
חוץ מהקטע שבו יוני רועה שחט את שלל שרב לעיני אלפי צופים/ מאזינים המומים, רוב הביצועים היו ממש יפים. וגם יהלי סובול, כפרהעליו!!! הוא כזה חמוד. וגם מאיר אריאל, כמובן, כפרה עליו!! איזה באסה שהוא מת
חברות שלי היו פה יום אחד עד איזה 2 בלילה (ואחותי אפילו לא צרחה עלינו שנהיה בשקט, התעלתה על עצמה הפעם..) וראינו עקרות בית נואשות והיה מגניב, ואני צריכה להזניח אותן קצת פחות נראה לי, כי אחרת הן כבר לא יהיו חברות שלי (אני באמת צריכה לשלם להן על החודש
) אז אולי אני אבוא איתן היום כדי שלא יגידו שאני סוציומטית
הילדה (בת 4) אמרה לי- "אם לא תבואי אלינו אני לא אהיה שמחה", כולה מסתבכת עם עצמה עם כל ה"לא" במשפט, אז שאלתי אותה "כאילו, את רוצה שאני אבוא?" "אז היא כולה בעצבים "נו, זה מה שאמרתי!!!!" איזה פשושה
טוב, לא יודעת, כבר שכחתי מתי היה יום ראשון וזה
אולי שבוע הבא יהיה מגניב יותר.

Yael Floyd

New member
אוף כלכך רציתי להיות שם... ../images/Emo10.gif

אבל לא כולנו טחונים כמוך!!!!

רעוּת

New member
זאת לא אשמתי שאבא רצה ללכת../images/Emo70.gif

ואין לו עם מי ללכת אז הוא התפשר עלי ועל אחותי
הוא משלם לנו הרבה בשביל שנהיה חברות שלו

דוVשה

New member
יא וואראדיקה! איזה פרק סיום יש לעונה הנוכחית

של עקרות בית נואשות. עכשיו צריך לחכות מיליון שנה עד שתתחיל העונה הבאה :(.

דיתוּש

New member
גם אני רוצה!

(אני מודה, נכנסתי בשביל לכתוב נקודות אור. זה כיף נורא!
)
היה לנו ערב כיתה. שהיה כיף, כי לא הייתי במסיבת הסיום, והרגשתי קצת סגירת מעגל וגם אהבה לאנשים מיוחדים שכן יש בכיתה שהייתה שלי.
נהגתי. אני נהנית מזה יותר ויותר, אפילו שאני מרגישה שהייתי יכולה לסיים מזמן (ככה זה שהמורה לנהיגה פתאום עף לחו"ל לחודש, וכשאני מתייאשת אחרי טסט ראשון ולא נוהגת חודשיים).
סידרתי את החדר (שוב), והוא נקי ונעים. אפילו אירגנתי את כל המחברות בשקית ואני וחברותיי תכננו לעשות מדורת מחברות
הייתה יומולדת לחבר טוב, וחגגנו לו באיזה פאב אפלולי. זה היה כיף לראות חברים כאלה שלא רואים בד"כ, ובכלל כל הערב היה מצחיק והייתה לו דינמיקה טובה.
אני מתרגשת, הטיסה קרובה מתמיד!
באו לבקר אותי שישי בערב והיה כיף, לשוטט באוטו ולצאת לטייל בכל מיני מקומות בעיר. בילוי שקט כזה ונעים מתמיד. שבוע טוב לכולם!

noosh

New member
יו, אינ שמחה!

גם על הנקודות וגם על זה שחשוב לך לכתוב אותן

למעלה