נקודות אור וגאווה!!
הממ. טוב.
הרבה "הבית הלבן", יו, אני ממש מכורה לזה. לא ראיתי כבר כמעט שלושה ימים ואני ממש בחסכים (הצצות בשידורים החוזרים בהולמרק לא נחשב!)
החופש הזה ממש נחמד, חבל שהוא נגמר. אפילו הספקתי לזכור חלק ממועדי השידורים של תכניות טלויזיה, ואכלתי ארוחות בשעות נורמליות (כלומר, ארוחת צהריים ב-14:30 ולא ב-12:00). ועוד לא עשיתי שופינג... שיט.
צבעתי את החדר, מה שהתברר כעבודת פרך, אבל זה יצא יפה! האמת שאת רוב הקרדיט צריך לתת לאמא כי היא צבעה כמעט הכל, ועלתה על סולמות (אני מפחדת, מה!). עכשיו הוא צהבהב וקרמי וזה נחמד ומואר, וגם סידרתי הכל חזרה אז עשיתי טיפה סדר, שזה גם טוב ובריא ונקי.
הייתי בהופעה של בלונד רדהד, שהייתה, אממ, קצת הזויה האמת, אבל היה לי כיף. אבל סיגריות זה ממש רע, ממש.
יומולדת, והרבה טלפונים וסמסים ושרשורים למיניהם
. זה נחמד. ואנשים שאני אוהבת, ואנשים שלא דיברתי איתם הרבה זמן, וזה באמת היה כיף לשמוע אותם. ורעווווווותת שהתקשרה גם כדי לדאוג שאין לי שביזות יומולדת! אין עלייך
.
הבנות לקחו אותי לבראנצ', שהשאיר אותי מפוצצת, והיה מלא בריוש וקרואסונים מדהימים (ואני בד"כ לא אוהבת קרואסונים), ולא יכולתי לאכול רבע ממה שהיה שם, אבל היה ממש טעים! וכיף, כמובן. אח"כ הלכנו לבית של אחת מהן ("בית" זה ממש כינוי מעליב לאחוזה שלה), והיה ממש נחמד. ישבנו ליד הברכה ואכלנו דובדבנים והעלנו זכרונות מהתיכון.
והן קנו לי את הדיוידי של באפי, עונה רביעית, שזה נחמד! כי אני אוהבת באפי
. אבל אולי אני אחליף לשניה, היא מושלמת. וזהו, נראה לי, לא עשיתי יותר מדי השבוע... אבל אני עוד אתגעגע לחופש הזה. נקווה שיהיה בסדר. שבוע נפלא לכולנו, ושבת שלום!