מהזה live after death ????

Scott Evil

New member
מהזה live after death ????

זה אלבום עם שירים חדשים ?? כי הבנתי שאין שם שומדבר חדש ... וחסר לי רק את זה, את איירון מיידן ואת no pryer for the dying ויש לי כמעט את כל הדיסקים .... חוץ מההופעה. אני מהעתיקים שיש להם רק את real live one אפשר להשיג את dead one בדיסק בודד כמו שהיה פעם ???

to the future

New member
2 קטנות

אחי- 1)live after death זה אלבום ההופעה הראשון של מיידן, מ- 1985, כך שזה יותר עתיק מ- real live .יש שם מבחר שירים מצוין על ביצוע אדיר. אם אני לא טועה אז בהוצאת ה- remastered/enhanced מ- 1998 יש 2 דיסקים ויש את הביצוע ל- Phantom of the opera שהוא כידוע מתחרה קבוע על השיר הטוב ביותר של מיידן. 2)את no prayer for the dying שמעתי בגיל 10 על קלטת שחבר הקליט לי. אז אני לא אובייקטיבי לגבי אלבום זה. רוב המעריצים אפילו לא סופרים אותו. בשבילי הוא יותר מסתם מוסיקה...

Scott Evil

New member
נשמע לי אחלה אלבום ..

זה האלבום של bring me your daugter וזה שנות ה 80 זה בטוח לא רע. ואמרת ש live after death זה הופעה .. מאיזה שנה ? זה לפני או אחרי שהם הוציאו את סבנת' למשל ?

naring

New member
הדיסק של ההופעה יצא ב-1985

שלוש שנים לפני הבן השביעי.

NecroSight

New member
בקיצור יש בהופעה שירים מאיירון

מיידן עד פאוורסלייב כולל

barlevy

New member
מדובר באלבום הופעה

הטוב ביותר לטעמי שיצא מעולם וההופעה שיצאה לאותה הופעה בוידאו (ובעותקי DVD מחתרתיים) היא ללא ספק ההופעה הטובה ביותר שיצאה למיידן או לכל להקה.. - הוידאו אגב היה הוידאו הראשון שהוציאה בכלל איזשהי להקה שכלל הופעה מלאה

למעלה