מהזמן האחרון...
T THE GRAFFITER New member 25/12/07 #2 העכביש מגניב לאללה וגם ממש אהבתי את הימני הזה עם העניים הגדולות.... את לא רוצה לגזור את השניים המרובעים גם לפי הצורה.. ?
העכביש מגניב לאללה וגם ממש אהבתי את הימני הזה עם העניים הגדולות.... את לא רוצה לגזור את השניים המרובעים גם לפי הצורה.. ?
H Haile Selassie i New member 29/12/07 #3 ../images/Emo45.gif ממש ממש אהבתי :] אני ממש מטורף על סטיקרים .. אהבתע את המרובעים ואת השמן הזה התחתון תגידי זו היית את איתי ועם הילד הקטן הזה בקאפזולה כשהלכנו אחריזה לדה סוויטצ'?
../images/Emo45.gif ממש ממש אהבתי :] אני ממש מטורף על סטיקרים .. אהבתע את המרובעים ואת השמן הזה התחתון תגידי זו היית את איתי ועם הילד הקטן הזה בקאפזולה כשהלכנו אחריזה לדה סוויטצ'?
Y Yuli441 New member 29/12/07 #4 חחח יש מצב..כאילו זה היה ממש מזמן..כאילו לא ממש הייתי סגורה עם עצמי אז.. כיאלו זה שהיה איתי הוא גדול ממני בשנה..אז אני לא יודעת אם אתה מתכוון אליי..
חחח יש מצב..כאילו זה היה ממש מזמן..כאילו לא ממש הייתי סגורה עם עצמי אז.. כיאלו זה שהיה איתי הוא גדול ממני בשנה..אז אני לא יודעת אם אתה מתכוון אליי..