מהחיים

מהחיים

נעשו הרבה סרטים על אוטיזם. והפעם זו פשוט סדרה דוקומנטרית. הסצנות כל כך אמיתיות, כל כך מוכרות, נוגעות ישר בקצות העצבים החשופים. ביצוע מצויין, תמונות הלקוחות ישר מהחיים. מסתכלת ומרגישה חלק מהמתרחש. יישר כוח לעוסקים בדבר... ד"ר רונית ולגרין קלינאית תקשורת מנהלת פורום אוטיזם YNET

רונית היקרה../images/Emo24.gif

אני שמחה לראות אותך איתנו
הייתי שמחה אם היית יכולה לשתף את מי שלא בספקטרום בקשיים האופייניים לילדים שלנו (כדוגמאת האקולליה)

בוקר טוב למתחילה מחדש

או... זו בקשה בעייתית... בעייתית כי כל מי שגולש באינטרנט יכול למצוא את האפיונים התואמים לילד שאובחן בספקטרום האוטיסטי. אפיונים מסוג אקולליה, קשיים ביוזמות חברתיות ומילוליות, קשיים להיענות ליוזמות, קשיים בקשר עין, קשיים בהתפתחות שפה, ועוד כהנה.. מאידך- אני הרבה יותר שמחה לספר על ילדים חפים ממניפולציות, אמיתיים וללא זיופים, מכירים תודה ושמחים כאשר ההתייחסות אליהם מכבדת ולא פטרונית, בעלי מוטיבציה להתקדם, וכאלה שנותנים לזה שאיתם בקשר, ולא מוותר בגלל שהאינטראקציה לא זורמת וספונטנית הרגשת ספוק ושמחה. בברכה ויום טוב, ד"ר רונית ולגרין קלינאית תקשורת מנהלת פורום אוטיזם YNET

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif הזכרת לי את זה: http://www.youtube.com/watch?v=xiv6lAqag_E

למעלה