מהיא תוכנת ה- PIM הטובה ביותר כעת?

• פותח הנושא xtr a
  • פורסם בתאריך

xtr a

New member
מהיא תוכנת ה- PIM הטובה ביותר כעת?

שלום השימוש העיקרי שלי בפאלם (טריאו 650) הוא באפליקציות המידע האישי. בזמו האחרון אני שוקל קניית תוכנת PIM שתחסוך ממני אילתורים ב- Tasks, או במילים אחרות שתאפשר יצירה/חיפוש/ניתוח/הצגה/שילוב טובים יותר של המידע האישי לסוגיו (יומן/משימות/תזכורות/אנשי קשר). בנוסף דיי נמאסה עלי אפרוריות הממשק המקורי, ואשמח באותה הזדמנות להכניס צבע (ואייקונים) חדש לטריאו. קראתי ב- PDAce את ההשוואה בין ה- AGENDUS לבין DateBK5 ובסופה שמתי לב לתאריך כתיבתה (לפני כשנתיים), בהנחה שהיו כמה תוספות מאז, וגם בפרספקטיבה של זמן שימוש, הייתי רוצה לשמוע מאנשים שמשתמשים בתוכנות PIM "משופרות": 1. באיזה תוכנה אתם משתמשים, ומה יתרונותיה הבולטים לעומת האפליקציות המקוריות? 2. האם יש לתוכנה חסרונות בולטים? פונקציות שחסרונם בולט? נוחיות השימוש? או בקיצור בשלות התוכנה. 3. האם יש שילוב של כמה תוכנות, שלדעתכם נותן את הפתרון הטוב ביותר לניהול המידע האישי ואינטגרציה בין סוגיו השונים? תודה

רענן 25

New member
תוכל לנסות שתיהן

גם דייטבוק וגם אג'נדוס ניתנות להורדה בחינם לתקופה של, נדמה לי, חודש. תוכל אפילו להוריד את שתיהן ולבדוק במקביל. אני בחרתי בדייטבוק. הדרך הטובה ביותר לדעת מה היא יודעת לעשות זה להוריד מהאתר שלהם את ספר המפעיל. הספר כתוב בצורה מצויינת, לא יכול להית יותר ברור או יותר מדוייק. להשוות את דייטבוק לתוכנה המקורית של הפאלם זה כמו להשוות בין קורקינט לבין מרצדס. הרשימה אין סופית. התוכנה גם הרבה יותר מצוינת מאאוטלוק או מהפאלם דסקטופ. כלומר, כשתסנכרן את היומן שלך עם אאוטלוק, או הדסקטופ, חלק ניכר מתכונותיה לא יבואו לידי ביטוי במחשב, אלא בפאלם בלבד. הלוואי שגם מיקרוסופט היו לומדים מדייטבוק, מה ניתן לעשות בתוכנת פים. כדאי להוריד את גרסה 6. ייתכן והיא עדיין מוגדרת כבתא, אבל עובדת מצויין ללא תקלות. אולי כבר הפכה לגרסה הרשמית, לא בטוח. אחת הסיבות, אגב, שאני לא עוברת ל PPC היא העובדה שאין להם שום דבר שאפילו דומה לדייטבוק.

לא הייתי ממליץ לבדוק במקביל את שתי

התוכנות המעולות אלא אחת אחת. הורדת שתיהן ושימוש במקביל עלולה ליצור בעיות של קראשים. אני אישית משתמש בדייטבוק ומצטרף לכל דברי ההלל שלך. ישנו מדריך דייטבוק מעוברת מצויין של אריה.

הורדתי את דייטבוק, מספר שאלות:

ראשית המון
על השיתוף, הורדתי את דייטבוק והגירסה לנסיון היא 5.04 (או משהו כזה): 1. בחלק מהתצוגות (מעין טבלה) הטקסט בעברית מופיע הפוך (בחלק מ"המשבצות"), האם כך גם אצלכם? יש לזה פתרון? 2. חסר לי צבעוניות, הכל שחור לבן. האם אמור להיות כך, או שלא הגדרתי משהו? 3. התוכנה מאד "טכנית", או שנדמה לי? ז"א הכול צריך להיות מוגדר ע"י המשתמש- ואם כבר במכוניות עסקינן אז.. הם מספקים את כל אביזרי הנוחות (נגיד המזגן, תאורת הפנים..) אבל רוצים שנתקין/נגדיר את כולם (גם את הבסיסיים) לבד- אולי פשוט הייתי עייף ומאוכזב מהעברית? 4. נשברתי מהר (מידיי נראה לי) והורדתי אותה בינתיים מהטריאו,נוריד את ספר ההפעלה ואולי ננסה שוב. תודה

צוללת, צלול לעומקו של ספר ההפעלה

שתורגם לעברית ע"י אריה. לאחר מכן פעל לפי ההוראות. משאלותיך נראה לי שקצת הלכת לאיבוד. אבל לא נורא. ההדרכה בעברית פשוטה ותענה לך על כל השאלות. אם לאחר קריאת הספר לא תבין משהו תחזור לפה. אנו עומדים הכן כדי לעזור לך.

xtr a

New member
לא שמתי לב, הכינוי הנ"ל של זוגתי..

טוב אני מקווה שלא הסתבכתי אם אלוהי הנשים היפות, והוא והיא יסלחו לי

למעלה